Kroopson Napisano 29 Sierpień 2011 Napisano 29 Sierpień 2011 Witam - zna ktoś może jakąś dobrą, działającą w pythonie alternatywę dla drQueue? Troszkę mi zaczyna przeszkadzać nieco przestarzała konstrukcja drQueue :)
SYmek Napisano 29 Sierpień 2011 Napisano 29 Sierpień 2011 http://cgru.sourceforge.net/afanasy/doc/index.html Ten radziecki skurczybyk daje radę...
Kroopson Napisano 30 Sierpień 2011 Autor Napisano 30 Sierpień 2011 (edytowane) Dziękować :) Właśnie stawiam maszynki na virtual boxie żeby go sprawdzić, ale już wygląda obiecująco... W sumie nie wiem o czym ja myślałem... szukałem na google a trza było od razu na sourceforge uderzyć. Kiedyś to się przeglądało codziennie to człowiek wiedział co w kodach piszczy Edytowane 30 Sierpień 2011 przez Kroopson
Kroopson Napisano 6 Wrzesień 2011 Autor Napisano 6 Wrzesień 2011 No po pierwszym teście na maszynach wirtualnych mogę powiedzieć że afantasy jest tak z epokę lepszy niż drqueue, a jednocześnie jeszcze nie tak złożony jak sungrid i inne systemy gridowe. Świerzbi mnie żeby go potestować produkcyjnie :)
Kroopson Napisano 7 Październik 2011 Autor Napisano 7 Październik 2011 No i niestety klapa, nie ma binarek dla OSX'a a skompilowanie tego przekracza moje możliwości :/
Kroopson Napisano 10 Październik 2011 Autor Napisano 10 Październik 2011 no - udało się. Bardzo polecam "radzieckiego skurczybyka".
Rekomendowane odpowiedzi