Napisano 29 Sierpień 201113 l Witam - zna ktoś może jakąś dobrą, działającą w pythonie alternatywę dla drQueue? Troszkę mi zaczyna przeszkadzać nieco przestarzała konstrukcja drQueue :)
Napisano 29 Sierpień 201113 l http://cgru.sourceforge.net/afanasy/doc/index.html Ten radziecki skurczybyk daje radę...
Napisano 30 Sierpień 201113 l Autor Dziękować :) Właśnie stawiam maszynki na virtual boxie żeby go sprawdzić, ale już wygląda obiecująco... W sumie nie wiem o czym ja myślałem... szukałem na google a trza było od razu na sourceforge uderzyć. Kiedyś to się przeglądało codziennie to człowiek wiedział co w kodach piszczy Edytowane 30 Sierpień 201113 l przez Kroopson
Napisano 6 Wrzesień 201113 l Autor No po pierwszym teście na maszynach wirtualnych mogę powiedzieć że afantasy jest tak z epokę lepszy niż drqueue, a jednocześnie jeszcze nie tak złożony jak sungrid i inne systemy gridowe. Świerzbi mnie żeby go potestować produkcyjnie :)
Napisano 7 Październik 201113 l Autor No i niestety klapa, nie ma binarek dla OSX'a a skompilowanie tego przekracza moje możliwości :/