bambosz Napisano 29 Sierpień 2011 Napisano 29 Sierpień 2011 Witam, jeśli piszę w złym dziale to przepraszam (ten wydawał mi się najodpowiedniejszy). Chciałbym zapytać, czy ktoś z was spotkał się może w sieci z jakimiś stronami, umożliwiającymi zrobienie kursu o tematyce grafiki on-line (swego czasu trafiłem na stronkę z kursami o tematyce ... chyba ekonomicznej oraz o zarządzaniu, nie pamiętam już dokładnie, wiem że były szef zorganizowal taki kurs jednemu z pracowników - bo był za free xD). Chodzi mi o coś, co po zakończeniu takiego kursu da mi jakieś "zaświadczenie" (np. pdf) że coś takiego zrobiłem z jakimś tam wynikiem (taki dodatkowy papier dla mniej rozgarniętego pracodawcy ;p). Jeśli ktoś mógłby mi pomóc... proszę o jakieś info. Pozdrawiam Bambosz
ApaczoS Napisano 29 Sierpień 2011 Napisano 29 Sierpień 2011 Jeśli na rozmowie jako pierwsze z ust potencjalnego pracodawcy pada pytanie o CV i inne papierki a nie Twoje prace to olej i idź dalej:)
mirach Napisano 29 Sierpień 2011 Napisano 29 Sierpień 2011 Jesli potrzebujesz takiego kursu tylko dla swistka dla mniej ogarnietego pracodawcy, to zrob jakis ladny PDF i wydrukuj i bedzie.
piotrek Napisano 29 Sierpień 2011 Napisano 29 Sierpień 2011 Dla grafika portfolio jest takim zaświadczeniem.
Rekomendowane odpowiedzi