Napisano 2 Lipiec 200420 l witam ;] jak w temacie.. powiedzcie mi, czy 3dsmax 6 bedzie dzialać na win2000 ? bo nie jestem pewien, a wiem że z ta wersja maxa to różnie bywa jeśli chodzi o systemy. :>
Napisano 3 Lipiec 200420 l Slyszalem ze do w2000 jest potrzebny jakis service pack zeby max 6 dzialal
Napisano 3 Lipiec 200420 l Service pack to jest potrzebny, żeby system działał stabilnie. Ja testowałem na sp4. Było dobrze.
Napisano 3 Lipiec 200420 l Wysłane przez THE MANYSH TRAFO he he pod win2000 chodzi super testowałem. Pod xp są czasem problemy Kwestia komputera chyba a nie systemu, bo u mnie pod xp chodzi bez problemow, testowane zarowno z SP1 jak i bez.
Napisano 3 Lipiec 200420 l witam, wlasnie zdarlem maxa 6 i mam windowsa 98.... czy mozna jakos odpalic maxa 6 na windzie 98? z gory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam
Napisano 3 Lipiec 200420 l dzieki Orion za odpowiedz... a nie orientujecie sie czy sa jakies sterowniki do karty muzycznej Opti (wiem wiem stary zlom) pod windowsa Xp? bo kiedys zainstalowalem xp i bylem bez dzwieku heheh pozdrawiam
Napisano 3 Lipiec 200420 l Wysłane przez THE MANYSH TRAFO he he pod win2000 chodzi super testowałem. Pod xp są czasem problemy czasem? hahaha pod xp są zawsze problemy - typu max sie wylancza bez pozwolenia bez najmniejszego powdu :/ niszcząć bezcenne dzieło i nie zostawiając żadnej kopii zapasowej, chociaż posiada teoretycznie zabezpieczenia, ale od czasu do czasu... działają..:D