Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Wiem, ze to juz w zasadzie koniec bitwy, a ja dopiero zaczynam swoj model i szanse na skonczenie sa zerowe. W sumie nie wiem jak to sie stalo bo przeciez byly 3 miesiace duuzo czasu i ... przelecialo. Wstyd i hanba!

Skoro jednak sie zglosilem postanowilem, ze skoncze model nawet jesli bitwa zostanie ukonczona. A postepy bede publikowal w moim watku. Mam nadzieje,ze mimo mojego opoznienia wszyscy bedziecie mi dopingowali. Bardzo bylbym wdzieczny za wskazowki i ewentualne porady.

Ponizej moje wstepne podejscie do bazy. Czy nie jest za gesto? Poprawili byscie cos?

Front

11092011ttfront.jpg

Back

11092011ttback.jpg

Side

11092011ttside.jpg

11092011tttop.jpg

Perspective

11092011ttfront2back.jpg

Perspective

11092011ttback2front.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pokaz po ms. Nadkola to beda krzywe na 100 % Na widoku z gory widac, ze linia szyby tez krzywa. Dzailaj bo fajne autko robisz ;]

Napisano
  • Autor

Witam,

W koncu znalazlem chwilke by usiasc i dopracowac baze. Poprawilem kilka rzeczy wedlug tego co Bubu powiedzial. Ponizej rezultaty.

Baza 1:

20092011auditt.jpg

Baza 2:

20092011auditt2.jpg

Baza 3:

20092011auditt2010rsall.jpg

Baza 3- Hi-Res

Baza 4:

20092011auditt2010rsque.jpg

Baza 4 - Hi-Res

Na screenie powyzej zaznaczylem kilka miejsc z ktorymi mam problemy. Chcialem Was prosic o rade co powinienem zrobic.

Miejsce nr 1 - Tu po nadaniu MSx1 miejsce nie wyglada za ciekawie. Wydaje mi sie, ze powinienem dodac geometrie, by lepiej to wygladalo. Macie jakies sugestie jak nalezaloby poprowadzic linie ciecia?

Miejsce nr 2 - W tym miejscu mam wielokat. Nie wydaje mi sie, by on jakos specjalnie przeszkadzal ale moze sie myle. Macie jakies sugestie?

Miejsce nr 3 - Czy to mozna tak zostawic? Staralem sie wyprowadzic linie, by glownie uzywac 4 katow jednak na to miejsce nie mialem innego pomyslu

Miejsce nr 4 - Czy te wgiecia lepiej wykonac przed czy po MS?

Z gory dziekuje za pomoc.

Pozdrawiam,

xaoo