Napisano 11 Wrzesień 201113 l Witam, Wiem, ze to juz w zasadzie koniec bitwy, a ja dopiero zaczynam swoj model i szanse na skonczenie sa zerowe. W sumie nie wiem jak to sie stalo bo przeciez byly 3 miesiace duuzo czasu i ... przelecialo. Wstyd i hanba! Skoro jednak sie zglosilem postanowilem, ze skoncze model nawet jesli bitwa zostanie ukonczona. A postepy bede publikowal w moim watku. Mam nadzieje,ze mimo mojego opoznienia wszyscy bedziecie mi dopingowali. Bardzo bylbym wdzieczny za wskazowki i ewentualne porady. Ponizej moje wstepne podejscie do bazy. Czy nie jest za gesto? Poprawili byscie cos? Front Back Side Top Perspective Perspective
Napisano 14 Wrzesień 201113 l Pokaz po ms. Nadkola to beda krzywe na 100 % Na widoku z gory widac, ze linia szyby tez krzywa. Dzailaj bo fajne autko robisz ;]
Napisano 20 Wrzesień 201113 l Autor Witam, W koncu znalazlem chwilke by usiasc i dopracowac baze. Poprawilem kilka rzeczy wedlug tego co Bubu powiedzial. Ponizej rezultaty. Baza 1: Baza 2: Baza 3: Baza 3- Hi-Res Baza 4: Baza 4 - Hi-Res Na screenie powyzej zaznaczylem kilka miejsc z ktorymi mam problemy. Chcialem Was prosic o rade co powinienem zrobic. Miejsce nr 1 - Tu po nadaniu MSx1 miejsce nie wyglada za ciekawie. Wydaje mi sie, ze powinienem dodac geometrie, by lepiej to wygladalo. Macie jakies sugestie jak nalezaloby poprowadzic linie ciecia? Miejsce nr 2 - W tym miejscu mam wielokat. Nie wydaje mi sie, by on jakos specjalnie przeszkadzal ale moze sie myle. Macie jakies sugestie? Miejsce nr 3 - Czy to mozna tak zostawic? Staralem sie wyprowadzic linie, by glownie uzywac 4 katow jednak na to miejsce nie mialem innego pomyslu Miejsce nr 4 - Czy te wgiecia lepiej wykonac przed czy po MS? Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam, xaoo