xaoo Napisano 11 Wrzesień 2011 Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Witam, Wiem, ze to juz w zasadzie koniec bitwy, a ja dopiero zaczynam swoj model i szanse na skonczenie sa zerowe. W sumie nie wiem jak to sie stalo bo przeciez byly 3 miesiace duuzo czasu i ... przelecialo. Wstyd i hanba! Skoro jednak sie zglosilem postanowilem, ze skoncze model nawet jesli bitwa zostanie ukonczona. A postepy bede publikowal w moim watku. Mam nadzieje,ze mimo mojego opoznienia wszyscy bedziecie mi dopingowali. Bardzo bylbym wdzieczny za wskazowki i ewentualne porady. Ponizej moje wstepne podejscie do bazy. Czy nie jest za gesto? Poprawili byscie cos? Front Back Side Top Perspective Perspective Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 14 Wrzesień 2011 Share Napisano 14 Wrzesień 2011 Pokaz po ms. Nadkola to beda krzywe na 100 % Na widoku z gory widac, ze linia szyby tez krzywa. Dzailaj bo fajne autko robisz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xaoo Napisano 20 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Witam, W koncu znalazlem chwilke by usiasc i dopracowac baze. Poprawilem kilka rzeczy wedlug tego co Bubu powiedzial. Ponizej rezultaty. Baza 1: Baza 2: Baza 3: Baza 3- Hi-Res Baza 4: Baza 4 - Hi-Res Na screenie powyzej zaznaczylem kilka miejsc z ktorymi mam problemy. Chcialem Was prosic o rade co powinienem zrobic. Miejsce nr 1 - Tu po nadaniu MSx1 miejsce nie wyglada za ciekawie. Wydaje mi sie, ze powinienem dodac geometrie, by lepiej to wygladalo. Macie jakies sugestie jak nalezaloby poprowadzic linie ciecia? Miejsce nr 2 - W tym miejscu mam wielokat. Nie wydaje mi sie, by on jakos specjalnie przeszkadzal ale moze sie myle. Macie jakies sugestie? Miejsce nr 3 - Czy to mozna tak zostawic? Staralem sie wyprowadzic linie, by glownie uzywac 4 katow jednak na to miejsce nie mialem innego pomyslu Miejsce nr 4 - Czy te wgiecia lepiej wykonac przed czy po MS? Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam, xaoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi