TheBill Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 (edytowane) @EDIT Ostateczna wersja zobaczymy czy podołam wizji.... pierwsze szkice, trzeba bedzie to wyczyścić i skleić. Edytowane 25 Wrzesień 2011 przez TheBill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Wrzesień 2011 Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Czuć niezłą psychodelę, czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 13 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2011 czy ja wiem czy to psychodela :P proszę bardzo, czyszczenie (rys 35x50) przydałoby sie jeszcze kontrast podciągnąć i dopracować okolice robala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 14 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2011 na tym koniec rysowania, panieńki na robalu sie zgubiły, ale cóż... (składane ze skanów stąd blur miejscami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 20 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2011 walor, pewnie pare poprawek się zdarzy jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 22 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2011 powoli do końca olej na desce (kolorystyka) zdj z kom więc lipna jakość fotoszopowe zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 25 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2011 KONIEC (z braku neta w mieszkaniu nie mogę wrzucić pracy z poprawkami...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi