gucias Napisano 30 Wrzesień 2011 Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Witam Mam do sprzedania prawie nie używaną PSP Slim w zestawie - PSP Slim 3004 - nie przerabiana - ładowarka oryginalna - kabel do TV !!!! ok.1,8m chyba - nie mierzyłem, ale długi jest - 9 oryginalnych gier - ORYGINALNE DODATKI PSP - etui PSP - karta pamięci 32MB PSP (mała ale oryginalna z logiem PSP) - pasek ze skóry PSP oryginalny z logiem - słuchawki SONY PSP oryginalne białe ze sterowaniem Sprzęt prawie nie używany (przeszedłem całą grę GOD of WAR Duch Sparty i GTA China Wars, i zagrałem kilka meczy w FIFA 2011 i kilka wyścigów w Grand Turismo). Konsola sprawna, bez śladów używania (brak rysek), oryginalne kartony i instrukcje w komplecie są. całość za 750 zł idealny prezent dla konesera PSP lub początkującego gracza na gwiazdkę polecam ZDJĘCIA TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 30 Wrzesień 2011 Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Jakaś gwarancja na sprzęt jeszcze jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 30 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Jakaś gwarancja na sprzęt jeszcze jest? hmm kupiłęm sprzęt jakoś w listopadzie/grudniu 2010 w MediaMarkt.... czyli rok niedługo mija...szczerze to nie wiem ile gwarancja trwa ? rok..2 lata?? mam paragon jeszcze jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 30 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2011 sprzedaje bo zbieram na części rowerowe więc ewentualnie wymienię ten zestaw PSP na zestaw : - koła uniwersalne MTB - z piastami NOVATEC pod tarcze na 6 śrub (czarne), 32 szprychy, obręcze aluminiowe pod Vbrake (czarne, szlifowane po bokach (np: jakieś MAVIC / RIGIDA etc), szprychy srebrne, nyple srebrne lub czerwone - hamulec przedni tarczowy (Avid BB7 zacisk + tarcza) - hamulec tylny Vbrake conajmniej Shimano XT lub w tej samej klasie inny np: Avid - stery maszynowe CaneCreek, FSA lub Ritchey :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 30 Wrzesień 2011 Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Na konsole Sony daje 1 rok gwarancji. Jeszcze w tym roku (październik/listopad) wyjdzie nowe okrojone PSP, które cenowo będzie dostępne za 399zł, a nie zdziwię się jak na Święta ktoś to puści za 299zł. No a później tylko czekać na PSP Vita:) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi