Napisano 30 Wrzesień 201113 l Witam Mam do sprzedania prawie nie używaną PSP Slim w zestawie - PSP Slim 3004 - nie przerabiana - ładowarka oryginalna - kabel do TV !!!! ok.1,8m chyba - nie mierzyłem, ale długi jest - 9 oryginalnych gier - ORYGINALNE DODATKI PSP - etui PSP - karta pamięci 32MB PSP (mała ale oryginalna z logiem PSP) - pasek ze skóry PSP oryginalny z logiem - słuchawki SONY PSP oryginalne białe ze sterowaniem Sprzęt prawie nie używany (przeszedłem całą grę GOD of WAR Duch Sparty i GTA China Wars, i zagrałem kilka meczy w FIFA 2011 i kilka wyścigów w Grand Turismo). Konsola sprawna, bez śladów używania (brak rysek), oryginalne kartony i instrukcje w komplecie są. całość za 750 zł idealny prezent dla konesera PSP lub początkującego gracza na gwiazdkę polecam ZDJĘCIA TUTAJ
Napisano 30 Wrzesień 201113 l Autor Jakaś gwarancja na sprzęt jeszcze jest? hmm kupiłęm sprzęt jakoś w listopadzie/grudniu 2010 w MediaMarkt.... czyli rok niedługo mija...szczerze to nie wiem ile gwarancja trwa ? rok..2 lata?? mam paragon jeszcze jakby co
Napisano 30 Wrzesień 201113 l Autor sprzedaje bo zbieram na części rowerowe więc ewentualnie wymienię ten zestaw PSP na zestaw : - koła uniwersalne MTB - z piastami NOVATEC pod tarcze na 6 śrub (czarne), 32 szprychy, obręcze aluminiowe pod Vbrake (czarne, szlifowane po bokach (np: jakieś MAVIC / RIGIDA etc), szprychy srebrne, nyple srebrne lub czerwone - hamulec przedni tarczowy (Avid BB7 zacisk + tarcza) - hamulec tylny Vbrake conajmniej Shimano XT lub w tej samej klasie inny np: Avid - stery maszynowe CaneCreek, FSA lub Ritchey :):):)
Napisano 30 Wrzesień 201113 l Na konsole Sony daje 1 rok gwarancji. Jeszcze w tym roku (październik/listopad) wyjdzie nowe okrojone PSP, które cenowo będzie dostępne za 399zł, a nie zdziwię się jak na Święta ktoś to puści za 299zł. No a później tylko czekać na PSP Vita:) Pozdr