peters Napisano 4 Październik 2011 Napisano 4 Październik 2011 Witam, przedstawiam krotka animacje wykonana na konkurs Sidefx. nie jest szalenie wykonczona, ledwo wyrenderowana na czas... ;) masa bledow. jednak chce Wam ja pokazac :) wyniki konkursu: http://www.sidefx.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1976&Itemid=353 (akurat wyroznienie:)) pozdr ps
przems Napisano 4 Październik 2011 Napisano 4 Październik 2011 sympatyczne ciacho ;) mam pytanie , jak długo zajęło Tobie szkolenie na tym sofcie do takiego poziomu? ostatnio dłubię w pirotechnice na tym sofcie, ale od symulacji do poprawnego renderingu długa droga, strasznie trudny, mało intuicyjny soft...
peters Napisano 4 Październik 2011 Autor Napisano 4 Październik 2011 sympatyczne ciacho ;) mam pytanie , jak długo zajęło Tobie szkolenie na tym sofcie do takiego poziomu? ostatnio dłubię w pirotechnice na tym sofcie, ale od symulacji do poprawnego renderingu długa droga, strasznie trudny, mało intuicyjny soft... dzieki! Hmhm.. pracuje na houdinim od okolo roku, jestem na takim etapie, ze rozwiazanie narzuconego problemu nie stanowi mi bolesnych meczarni w zaleznosci co jest do wykonania :) (lub siedzenie na odforce i sciaganie .hipow z forum ;) ) Druga sprawa to podejscie, ja osobiscie polubilem ten soft...( podobaja mi sie Nody :) ) a w tej chwili walcze z VEXem. Nad pyro trzeba sporroo siedziec i zaglebic sie nie tylko w shelf'a, caly czas sie ucze, dlugggaaa droga i mi pozostala do pokonania.
przems Napisano 4 Październik 2011 Napisano 4 Październik 2011 a na jakim rendererze tam ćwiczysz lub który jest dla Ciebie odp. ? mantra? mental?
peters Napisano 4 Październik 2011 Autor Napisano 4 Październik 2011 Caly czas cwicze Mantre, na ten moment bardzo mi odpowiada i nie narzekam.
przems Napisano 4 Październik 2011 Napisano 4 Październik 2011 u mnie strasznie długo się renderuje , coś jest nie tak albo ma jakiś oporowy setup jako default a nie całkiem wszystko to da się ogarnąć od razu , nie wiem chyba kogoś zapytam o wsparcie tech. ))
peters Napisano 4 Październik 2011 Autor Napisano 4 Październik 2011 (edytowane) Coz moge Ci tu poradzic.. helpa, masterklasy, forum houdiniego lub pisz na priv. Edytowane 4 Październik 2011 przez peters
Rekomendowane odpowiedzi