Wert Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 W ramach ćwiczenia tworzenia w siatce i teksturowania przez unwrap.
max_1989 Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 mi tak szczerze mówiąc nawet się podoba, jednak jeśli by tak spojrzeć na te kanty i brak zaokrągleń to można zmienić zdanie. Czy to ma być postać lowpoly?
Dr0cK Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 hehe niezly.... ale musze sie zgodzic z max_1989, wyglada jak low-poly... jesli tak to wszystko wporzadku..jesli nie to mysle ze przydalo by sie pare korekt :) Pozdrowienia :)
Wert Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Napisano 5 Lipiec 2004 hehe, jeszcze niezbyt dobrze opanowałem wygładzanie w maxie... ale jak na low poly to moze byc, nie? :)
TIMOTI Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Witaj! Na low-poly to jak wspomnieli przedmówcy super wygląda ale jeśli hi-poly to jeszcze wiele poprawić musisz... Ps Pokaż siatkę i napisz ile poly ma ta postać...
tweety Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 fajne to low-poly, możesz go sprzedać do jakiejś gry, albo użyć bardzo daleko w jakiejś scenie z krasnoludami (ale to naprawdę daaaaaaaleko) :) Pozdrawiam
Im@ginner Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Fajne fajne, ale 700 face\'ow to chyba troche dużawo jak na krasnala takiego... whatever :) Po prostu estetyczne. Oprócz tych kantów. pozdr, Dominik
MeG Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 mi sie podoba :) zrob mu czerwony nochal i policzki ! na 700 poly jst fjaniusi i dodaj wiecej sczegolow na texturke :)
sir_Bols Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 na 700 poly nie jest fajniusi ale na 700 facow juz bardziej ;)... swoja droga teksturce by nie zaszkodzilo wiecej szczegolow
Rekomendowane odpowiedzi