Napisano 5 Lipiec 200420 l mi tak szczerze mówiąc nawet się podoba, jednak jeśli by tak spojrzeć na te kanty i brak zaokrągleń to można zmienić zdanie. Czy to ma być postać lowpoly?
Napisano 5 Lipiec 200420 l hehe niezly.... ale musze sie zgodzic z max_1989, wyglada jak low-poly... jesli tak to wszystko wporzadku..jesli nie to mysle ze przydalo by sie pare korekt :) Pozdrowienia :)
Napisano 5 Lipiec 200420 l Autor hehe, jeszcze niezbyt dobrze opanowałem wygładzanie w maxie... ale jak na low poly to moze byc, nie? :)
Napisano 6 Lipiec 200420 l Witaj! Na low-poly to jak wspomnieli przedmówcy super wygląda ale jeśli hi-poly to jeszcze wiele poprawić musisz... Ps Pokaż siatkę i napisz ile poly ma ta postać...
Napisano 6 Lipiec 200420 l fajne to low-poly, możesz go sprzedać do jakiejś gry, albo użyć bardzo daleko w jakiejś scenie z krasnoludami (ale to naprawdę daaaaaaaleko) :) Pozdrawiam
Napisano 6 Lipiec 200420 l Fajne fajne, ale 700 face\'ow to chyba troche dużawo jak na krasnala takiego... whatever :) Po prostu estetyczne. Oprócz tych kantów. pozdr, Dominik
Napisano 6 Lipiec 200420 l mi sie podoba :) zrob mu czerwony nochal i policzki ! na 700 poly jst fjaniusi i dodaj wiecej sczegolow na texturke :)
Napisano 6 Lipiec 200420 l na 700 poly nie jest fajniusi ale na 700 facow juz bardziej ;)... swoja droga teksturce by nie zaszkodzilo wiecej szczegolow