Altres Napisano 8 Październik 2011 Napisano 8 Październik 2011 Witam chcę wymodelować dość prosty model bo łuskę Ak 47 no i zwykle jak ją robiłem to na oko z wyglądem ale teraz muszę zachować wymiary w 100% 1:1 no i mam problem z connect wiadomo że połowa obiektu to 0 góra to 100 a dół to -100 ale jak zmusić go aby góra obiektu czyli 100% wysokości to było 100 połowa to 50 a dół to 0 albo przeliczyć wymiary z mm na connect chodzi mi o zwężenie szyjki w łusce.
lpshinoda Napisano 8 Październik 2011 Napisano 8 Październik 2011 Jakie jednostki masz ustawione w Units Setup... ? Generic? Przestaw na Metric, wybierz Centimeters i powinieneś mieć problem rozwiązany
Altres Napisano 8 Październik 2011 Autor Napisano 8 Październik 2011 (edytowane) mam milimetry ale zobaczę jeszcze centymetry, tylko maxa wgram bo format dziś był niestety rejestry windowsa się zapchały. Edit Niestety dalej to samo, najwyraźniej connect nie podlega pod units setup jeśli ktoś zna sposób to bardzo chętnie poznam ale teraz zrobię na oko znów. Edytowane 9 Październik 2011 przez Altres
Rekomendowane odpowiedzi