Napisano 5 Lipiec 200420 l Czy możiwe jest by 3dsm renderował mi to co chce?? Dajmy na to że mam już dużo rzeczy ... dużo jest mi przy rendenowaniu zbędne, ale w jednym miejscu robie wodę, ale zanim render dochodzi renderuje mi z 5 min inne rzeczy na które nie zwracam uwagi ... krótko ... można zrobić tak by renderował co chce, a to czego nie, by pomijał jak by nie było?
Napisano 5 Lipiec 200420 l hehe w brazilu jeset co do tego rozwiazanie poprostu jest opcja gdzie zaznaczasz kwadraty ktore ma renderowac w oknie rendera....w zaleznosci od potrzeb mozesz modyfikowac ich wielkosc itp.... :D Brazil Rulez :D
Napisano 6 Lipiec 200420 l na main tolbar znajduje się rozwijana lista i takie opcje jak: render: view, selected, region, crop, blowup, box selected, region selected, crop selected.. Nazwy same sugerują efekty.. potestuj.
Napisano 6 Lipiec 200420 l Autor Wysłane przez VGT na main tolbar znajduje się rozwijana lista i takie opcje jak: render: view, selected, region, crop, blowup, box selected, region selected, crop selected.. Nazwy same sugerują efekty.. potestuj. Rozumiem mistrzu :)