Napisano 6 Lipiec 200420 l Kto chcę wziaść udział w minibitwie o temacie maskotki? Jak ktoś się zgłosi to się ustali wszystko. Pozdr
Napisano 6 Lipiec 200420 l Autor Orion ooo to super :) może jeszcze ktoś dołączy ? To wtedy zgłoszenia do 20 i potem się ustali kiedy zaczynamy kiedy koniec itd....
Napisano 6 Lipiec 200420 l Autor 20 wybiła i nikt więce nie chce widocznie się zmierzyć. To Orion pasuje Ci termin od jutra [7-7]do[14-7] czyli aż cały tydzień ?
Napisano 6 Lipiec 200420 l Autor To wszystko [chyba że Ty coś chcesz jeszcze założyć?] Ps nazwa tematu może być np maskotka:[nazwa_maskotki] ? CZy masz lepszy pomysł na nazwe ? Jeszcze możesz zapodać linka do jakiejś Twojej pracy ? Bo chce zerknąć z kim będe się mierzył
Napisano 6 Lipiec 200420 l Autor Orion potem poszukam :) z góry Życzę Ci już Powodzenia :) Pionier jutro !
Napisano 6 Lipiec 200420 l Dziękuję i nawzajem :) Ready, set, go..... i ruszyli niczym stado dzikich koni wznosząc za sobą tumany kurzu. Szybsi od wiatru, szybsi od błyskawic.....eeeee co ja bredze
Napisano 6 Lipiec 200420 l Autor Dzięki Orion :) Nom to możesz za pare h powiedzieć :) Tylko mam pytanie jaki sposób jest najlepszy na maskotkę modelowania? Box modeling czy lepiej od sphere zacząć ? Ja myślę ze to 1 ale niewiem...:P
Napisano 6 Lipiec 200420 l Kwestia przyzwyczajenia, ja zaczynam od boxa, ale jeśli będzie ci lepiej od sphere to od niej zaczynaj. Acha, ma być z otoczeniem czy bez??
Napisano 6 Lipiec 200420 l Autor Otoczenie to już Twój wybór [czy ma być czy nie] Wymagana jest tylko maskotka.