yarpen Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 hey w dniach 14-15 sierpnia w Grodkowie (woj. opolskie) odbędzie się zlot fanów Metalliki i mini festiwal zespołów metalowych. Będą to dwa dni wypełnione wieloma atrakcjami. Jako, że są wakacje i co poniektórzy mają dużo czasu zapraszam Was serdecznie, można miło spędzić czas. Więcej szczegółów znajdziecie na http://www.overkill.pl lub tu pozdrawiam
mkk3a Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 termin dobry - 15. sierpnia mam urodziny :D ale w tym czasie bede w Austrii... no troche szkoda rock i metal rulezzz!!!!
Salvator Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 heh w grodkowie? BUUUU To rzut beretem od Opola, a ja akurat będę na obozie astronomicznym ;] a szkoda
blood_brother Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Jako ze moja mama jest wielka fanka metallici, a sam tez lubie jej posluchac to bym z checia pojechal, ale termin mi nie odpowiada:( Pozdro
yarpen Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Napisano 16 Lipiec 2004 update: możliwe, ze na tej imprezie zagra HUNTER
Rekomendowane odpowiedzi