Napisano 8 Lipiec 200420 l Naucz się zasad perspektywy. Polecam Tutorsy Scotta Robertsona http://www.drawthrough.com/ A tu masz punkty zbiegu takie jak powinny być. Horyzont wyznaczyłem na oko. Pozdrawiam!
Napisano 8 Lipiec 200420 l Autor ok juz lukam na te tutki . dzieki za pomoc! i jeszcze jedna niedokonczona pracka! Carioca popraw linie do perspektywy bo nie iem czy to ma byc tak! linie powstaly juz po narysowaniu :-)haha
Napisano 8 Lipiec 200420 l ;) przeanalizuj sobie ta perspektywe bo ...wybacz ale sie troche usmialem...dajesz wytyczne z horyzontem ale nie ma tego zadnej konsekwencji...kuknij do literatury i zanim zaczniesz siadac do ambitnych rzeczy, opanuj podstawy ...bo pozniej takie potworki wychodza... pozdrawiam
Napisano 8 Lipiec 200420 l Nastepny od konsp... khm....conspectow. http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=25373
Napisano 8 Lipiec 200420 l Heh, geometra. Ja tu nie widze żadnej światyni... \"linie powstaly juz po narysowaniu :-)haha\" - O ile mi wiadomo powinno być odwrotnie... [Wyedytowany dnia 7/8/2004 > mw4d]
Napisano 8 Lipiec 200420 l Wysłane przez Łukasz Misztela Carioca popraw linie do perspektywy bo nie iem czy to ma byc tak! Sorry stary ale ja na rozkazy nie reaguję, jestem wolnym człowiekiem. Powalcz sam!! A ten kawałek o tym że linie powstały po narysowaniu to lekko przesadziłeś... [Wyedytowany dnia 8-7-2004 > Carioca]
Napisano 8 Lipiec 200420 l Hehe, nie popraw linie tylko popraw rysunek. Albo nie poprawiaj tylko zrób od nowa.
Napisano 9 Lipiec 200420 l mw4d: Też tak na początku pomyślałem jak przeczytałem ten post [Wyedytowany dnia 9-7-2004 > Carioca] [Wyedytowany dnia 9-7-2004 > Carioca]
Napisano 9 Lipiec 200420 l Autor ooo widzę jakąś dziwna solidarność wyjadaczy :-P hihih Carioca tamten post to nie był rozkaz tylko prośba! bo jak bierzesz się i wrzucasz mi moja pracke z korekta no to......... :-) dr Ug co to nutka patriotyzmu:-) u mnie występuje tylko patriotyzm regionalny bo to Polska nie elegancja Francja
Napisano 9 Lipiec 200420 l Autor ok ok:-) motyw z patriotyzmem kierowalem do dr Ug`a:-D mw4d pracke zaczynam od nowa:-) dzieki za posty.
Napisano 9 Lipiec 200420 l Ano świetnie, zrozumiales. Tylko pamiętaj najpierw horyzont, potem linie a na koncu rysunek... i czytaj tutki :)
Napisano 9 Lipiec 200420 l No bo widzisz mnie tak Mama wychowała że zawsze jak kogoś o coś proszę to mówie (lub piszę) \"Proszę\" przed \"prośbą\".Taka jest kolej rzeczy. A to że dorysowałem ci linie zbiegu na pracy to była tylko i wyłącznie moja dobra wola. Niestety to działa jednorazowo w jedną stronę. [Wyedytowany dnia 9-7-2004 > Carioca]
Napisano 10 Lipiec 200420 l Bleeee zaraz rzygne... nawalone na hama efekty bodajze z ps\'a (nie wiem bo pracuje na psp)