Marcin Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 brak zachowanej perspektywy .... jakos mi sie niepodoba :/
Carioca Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Naucz się zasad perspektywy. Polecam Tutorsy Scotta Robertsona http://www.drawthrough.com/ A tu masz punkty zbiegu takie jak powinny być. Horyzont wyznaczyłem na oko. Pozdrawiam!
Łukasz Misztela Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Napisano 8 Lipiec 2004 ok juz lukam na te tutki . dzieki za pomoc! i jeszcze jedna niedokonczona pracka! Carioca popraw linie do perspektywy bo nie iem czy to ma byc tak! linie powstaly juz po narysowaniu :-)haha
Marcin Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 no niebałdzo jak to by jasio do mamy powiedział :/
little-ninja Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 ;) przeanalizuj sobie ta perspektywe bo ...wybacz ale sie troche usmialem...dajesz wytyczne z horyzontem ale nie ma tego zadnej konsekwencji...kuknij do literatury i zanim zaczniesz siadac do ambitnych rzeczy, opanuj podstawy ...bo pozniej takie potworki wychodza... pozdrawiam
dr Ug Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Nastepny od konsp... khm....conspectow. http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=25373
Ufooox Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Heh, geometra. Ja tu nie widze żadnej światyni... \"linie powstaly juz po narysowaniu :-)haha\" - O ile mi wiadomo powinno być odwrotnie... [Wyedytowany dnia 7/8/2004 > mw4d]
Carioca Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Wysłane przez Łukasz Misztela Carioca popraw linie do perspektywy bo nie iem czy to ma byc tak! Sorry stary ale ja na rozkazy nie reaguję, jestem wolnym człowiekiem. Powalcz sam!! A ten kawałek o tym że linie powstały po narysowaniu to lekko przesadziłeś... [Wyedytowany dnia 8-7-2004 > Carioca]
Ufooox Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Hehe, nie popraw linie tylko popraw rysunek. Albo nie poprawiaj tylko zrób od nowa.
Carioca Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 mw4d: Też tak na początku pomyślałem jak przeczytałem ten post [Wyedytowany dnia 9-7-2004 > Carioca] [Wyedytowany dnia 9-7-2004 > Carioca]
Łukasz Misztela Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 ooo widzę jakąś dziwna solidarność wyjadaczy :-P hihih Carioca tamten post to nie był rozkaz tylko prośba! bo jak bierzesz się i wrzucasz mi moja pracke z korekta no to......... :-) dr Ug co to nutka patriotyzmu:-) u mnie występuje tylko patriotyzm regionalny bo to Polska nie elegancja Francja
Ufooox Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Co ma patriotyzm, francja, region do rysunku?! Ojoj...
Łukasz Misztela Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 ok ok:-) motyw z patriotyzmem kierowalem do dr Ug`a:-D mw4d pracke zaczynam od nowa:-) dzieki za posty.
Ufooox Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Ano świetnie, zrozumiales. Tylko pamiętaj najpierw horyzont, potem linie a na koncu rysunek... i czytaj tutki :)
Carioca Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 No bo widzisz mnie tak Mama wychowała że zawsze jak kogoś o coś proszę to mówie (lub piszę) \"Proszę\" przed \"prośbą\".Taka jest kolej rzeczy. A to że dorysowałem ci linie zbiegu na pracy to była tylko i wyłącznie moja dobra wola. Niestety to działa jednorazowo w jedną stronę. [Wyedytowany dnia 9-7-2004 > Carioca]
LISEK Napisano 10 Lipiec 2004 Napisano 10 Lipiec 2004 Bleeee zaraz rzygne... nawalone na hama efekty bodajze z ps\'a (nie wiem bo pracuje na psp)
Rekomendowane odpowiedzi