pawiu Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 znacie moze nazwe skryptu w 3d studio maxie 5 ktorym dalo sie rysowac kolorami po siatkach bo cholera wiem ze takie cos bylo a zapomnialom jak to sie nazywalo
Marcin Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 niema takiego skryptu o ile sie orietuje....walcz dalej z unwarpem napisalem do adka to poprawi ten link do tutoriala DruGa i sobie sciagniesz....a co do rysowania po obiektacch to wielka sciema.....jest niepraktyczne w takiej fazie w jakiej sa programy do malowania po zmappowanych obiektach.....
Gotham Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 http://www.max3dstuff.com/max5/3dPainterPrototype/help.html Pozdrawiam
Nezz Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 \" a co do rysowania po obiektacch to wielka sciema.....jest niepraktyczne w takiej fazie w jakiej sa programy do malowania po zmappowanych obiektach..... \" najpierw mowisz ze nie ma takiego softu potem marudzisz ze to sciema .. sorry dla mnie bez sensu i sie gubie.
pawiu Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Napisano 8 Lipiec 2004 ej gdzie ten 3d painter w 3dstudio wgralem go do pluginow i nie moge znalezc?/? [Wyedytowany dnia 8-7-2004 > pawiu218]
Marcin Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 to script wiec musisz go odpalic z .... \"run script\"
Gotham Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Buhahahhahha.... Ludzie litości... Dałem link tam jest napisane jak wół... Baaa jak WÓŁ... Malujesz nie z poziomu modyfikatorów a z poziomu edytora materiałów... Dodajesz do jakiegoś slotu (np. diffuse) i malujesz. Marcin- Jak nie wiesz, nie potrafisz, nie umiesz... To nie doradzaj... Proste i oczywiste...
pawiu Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Napisano 8 Lipiec 2004 ja pierdziele nie umiem tym malowac zrobilem texturke diffuse z tym 3dpaintem ale nie wiem co dalej nalozylem ja na jakis box ale nic mi to nie dalo myslalem ze boxem bede teraz cos malowal ale gowno :(
Rekomendowane odpowiedzi