Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

znacie moze nazwe skryptu w 3d studio maxie 5 ktorym dalo sie rysowac kolorami po siatkach bo cholera wiem ze takie cos bylo a zapomnialom jak to sie nazywalo

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

niema takiego skryptu o ile sie orietuje....walcz dalej z unwarpem napisalem do adka to poprawi ten link do tutoriala DruGa i sobie sciagniesz....a co do rysowania po obiektacch to wielka sciema.....jest niepraktyczne w takiej fazie w jakiej sa programy do malowania po zmappowanych obiektach.....

Napisano

\" a co do rysowania po obiektacch to wielka sciema.....jest niepraktyczne w takiej fazie w jakiej sa programy do malowania po zmappowanych obiektach..... \"

najpierw mowisz ze nie ma takiego softu potem marudzisz ze to sciema .. sorry dla mnie bez sensu i sie gubie.

Napisano
  • Autor

ej gdzie ten 3d painter w 3dstudio wgralem go do pluginow i nie moge znalezc?/?

[Wyedytowany dnia 8-7-2004 > pawiu218]

Napisano

Buhahahhahha.... Ludzie litości... Dałem link tam jest napisane jak wół... Baaa jak WÓŁ...

Malujesz nie z poziomu modyfikatorów a z poziomu edytora materiałów... Dodajesz do jakiegoś slotu (np. diffuse) i malujesz.

Marcin- Jak nie wiesz, nie potrafisz, nie umiesz... To nie doradzaj... Proste i oczywiste...

Napisano
  • Autor

ja pierdziele nie umiem tym malowac zrobilem texturke diffuse z tym 3dpaintem ale nie wiem co dalej nalozylem ja na jakis box ale nic mi to nie dalo myslalem ze boxem bede teraz cos malowal ale gowno :(