craki69 Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 nie mam czasu jej konczyc wiec puszczam jak jest. wiem ze jest tu troche niedociagniec - obiecuje poprawe. liczne na c&c. pozdrawiam marcin
mkk3a Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 1) za ostre są cienie okna 2) dywan jakis dziwny - bez zadnej tekstury. I ten bump też nie za bardzo pasuje 3) podloga za bardzo sie blyszczy 4) przydałby sie jakis stolik na środku, bo tak pusto
marunioms Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Jak dla mnie moze troszke za ciemno, cienie za ostre, ogolnie jakby brakowalo wykonczenia i texturek na niektorych elementach, acha i telewizor jakis taki dziwny... Ale oglnie jakbys dopracowal to bedzie bardzo fajna scenka.
kx Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 kurcze gdyby nie te \'cienie\' od okna to by bylo bardzo fajnie :)
craki69 Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 mialem zamiar zostawic ta scene tak jak jest (brak czasu) ale po przeczytaniu powyzszych komantarzy wezme sie i znajde czas zeby ja poprawic / dopiescic :). dzieki.
max_1989 Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Dywan bym zmienił i ostrość cieni. Bende taki wielkoduszny i dam ci link z dywanami mam nadzieje że się przyda :) oto on: http://www.tylkodywan.pl/modules.php?name=katalog_kolekcja&kolekcja=Regius&gabi=5&s=
Rekomendowane odpowiedzi