latos Napisano 12 Listopad 2011 Share Napisano 12 Listopad 2011 Witam mam dość duży problem z zaznaczaniem edgów czy poly. Kursorem zaznaczam tak jak pokazuje czerwony kwadrat natomiast program mi zaznacza edge wzdłuż. Przywracałem maxa do ustawie fabrycznych i nic to nie dało... Jakieś pomysły jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 12 Listopad 2011 Share Napisano 12 Listopad 2011 jesli dobrze pamietam jest taki przycisk niedaleko ikony select. Zaleznie od tego czy jest wlaczony czy nie zalezy czy max robi selekcje elementow ktore choc troche znajdują sie w obszarze zaznaczenia czy tez muszą byc calkowicie objete obszarem zaznaczenia. na tym screenie to bedzie 2 rzad 2 kolumna (jesli sie nie myle) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 12 Listopad 2011 Autor Share Napisano 12 Listopad 2011 Dokładnie o to chodziło! Dziękuje za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi