SabaruPL Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Jak zainstalować skrypt z tej strony? http://www.scriptspot.com/3ds-max/scripts/stone-placement-tools Nie jestem pewny czy w dobrym dziale to pytanie umieściłem ale wydał mi się najodpowiedniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cucsoniuss Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 przeciągasz dany skrypt i upuszczasz go w maxie. Bądz MaxScript ->Run Script Jeżeli nic sie nie pojawi szukasz go w Customize User Interface i tam go uruchamiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SabaruPL Napisano 14 Listopad 2011 Autor Share Napisano 14 Listopad 2011 a czy taki błąd jak na obrazku po niżej się pojawia pod czasz uruchamiania skryptu to jest spowodowany tym że on jest pod inną wersje 3ds max zrobiony czy to może wina samego skryptu? Moja wersja to 3ds max 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cucsoniuss Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 pewnie skrypt jest pod wyższą wersje maxa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurnik Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Najczęściej to oznacza, ale czasem do skryptu są dołączone dodatkowe pliki, może ich nie skopiowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi