Skocz do zawartości

Scena 3d: ~Piwnica~Pajeła~

Featured Replies

Napisano

Witam!

Troche mnie nie bylo na forum ale chce nadrobic to troche moja najnowsza proba zrobienia jakiejs pracy.

Nie chcial bym, aby ktos kojarzyl sobie moja prace z praca Piotra Dobosza wiec watek nazwalem inaczej, ale temat jest podobny, tyle ze ja mam zamiar zrobic istniejaca piwnice tego kolesia: !!PAJEŁ!! (polewka jest u mnie na dzielni z niego. z reszta zobaczta inne jego foty i moje na naszej www. ES PEKIN (Element Społeczny PEKIN)

Narazie zrobilem tyle i skonczyl mi sie czas... Musze isc na impreze wiec nie bede raczej wieczorem nic robil :P

Prosze o opinie... na temat pracy (i Pajela oczywiscie :D)

Pozdro!!

KulexY!!

1

01.jpg

2

02.jpg

[Wyedytowany dnia 9.7.2004 > kulexy]

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pracka: Jeszcze mnóstwo pracy przed tobą

Pejal: Z początku myślałem że to małysz

Napisano

galeria jest niezla ale temu z HWDP bym cos powiedzial ......

no kupa roboty jeszcze ale wymodeluj wszystko pozniej za textury sie bierz :D

[Wyedytowany dnia 9/7/2004 > Marcin]

Napisano

dobrze sie zapowiada ale duuzo pracy przed toba :) nie zdziwie sie jezeli nie bedzie ci chcialo sie tego zrobic :P

Napisano
  • Autor

no i jest pierwszy UPDATE!! zrobilem rury i skrzynki, no i zmiana kamery (zmiana szerokosci obiektywu :P)...

OTO RENDEREK:

03.jpg

Napisano

zadnej roznicy prawie niema :/ jakos tak jak w szpitalu :/ czekam na texturki i oswietlenie bo niemow ze tak zostanie :P

jakos ten ubdate nic nie dal

[Wyedytowany dnia 11/7/2004 > Marcin]

Napisano
  • Autor

Witam!!

Kolejny Update jest jusz za mna :) ocencie to, troche przesadzilem z gruboscia sznurka na ubrania... on suszy ubrania w piwnicy bo \"Pan Grzesiek mu zajal kawalek strychu\"

Ocencie, dodalem sznurek, butle z gazem, i regal... dzieki!!

Pozdroofka!!

KulexY!!

Napisano
  • Autor

Witam!!

Kolejny Update jest jusz za mna :) ocencie to, troche przesadzilem z gruboscia sznurka na ubrania... on suszy ubrania w piwnicy bo \"Pan Grzesiek mu zajal kawalek strychu\"

Ocencie, dodalem sznurek, butle z gazem, i regal... dzieki!!

Pozdroofka!!

KulexY!!

04.jpg

Napisano

w opcjach renderingu wlacz 2-sided bo te loftowane obramowania butli troche chyba sa na lewej stronie :D

troche by sie tu przydalo GI ale najpierw to wszystko wymodeluj :D

Napisano
  • Autor

te butle takie mialy byc... textura pokryje je dobrze bo jusz probowalem... one nie sa LOFTowane tylko normalnie modelowane... z cylindra...

GI wlacze jak wymodeluje... zobaczymy co wyjdzie...

Napisano

Dodaj próbne oświetlenie i texturki bo to do mnie nie przemawia, ale ogólnie spoko, tylko to wiadro jakieś za duże :P

Napisano

skrzynki, sznurki do suszenia, butle z gazem, SANKI... niedługo postawisz tam różowego cadillaka albo słonia :), ale fajnie ci to idzie. czekam na updaty.