Napisano 9 Lipiec 200420 l Witam! Troche mnie nie bylo na forum ale chce nadrobic to troche moja najnowsza proba zrobienia jakiejs pracy. Nie chcial bym, aby ktos kojarzyl sobie moja prace z praca Piotra Dobosza wiec watek nazwalem inaczej, ale temat jest podobny, tyle ze ja mam zamiar zrobic istniejaca piwnice tego kolesia: !!PAJEŁ!! (polewka jest u mnie na dzielni z niego. z reszta zobaczta inne jego foty i moje na naszej www. ES PEKIN (Element Społeczny PEKIN) Narazie zrobilem tyle i skonczyl mi sie czas... Musze isc na impreze wiec nie bede raczej wieczorem nic robil :P Prosze o opinie... na temat pracy (i Pajela oczywiscie :D) Pozdro!! KulexY!! 1 2 [Wyedytowany dnia 9.7.2004 > kulexy] [Wyedytowany dnia 9.7.2004 > kulexy] [Wyedytowany dnia 9.7.2004 > kulexy]
Napisano 9 Lipiec 200420 l Pracka: Jeszcze mnóstwo pracy przed tobą Pejal: Z początku myślałem że to małysz
Napisano 9 Lipiec 200420 l galeria jest niezla ale temu z HWDP bym cos powiedzial ...... no kupa roboty jeszcze ale wymodeluj wszystko pozniej za textury sie bierz :D [Wyedytowany dnia 9/7/2004 > Marcin]
Napisano 10 Lipiec 200420 l dobrze sie zapowiada ale duuzo pracy przed toba :) nie zdziwie sie jezeli nie bedzie ci chcialo sie tego zrobic :P
Napisano 11 Lipiec 200420 l Autor no i jest pierwszy UPDATE!! zrobilem rury i skrzynki, no i zmiana kamery (zmiana szerokosci obiektywu :P)... OTO RENDEREK:
Napisano 11 Lipiec 200420 l zadnej roznicy prawie niema :/ jakos tak jak w szpitalu :/ czekam na texturki i oswietlenie bo niemow ze tak zostanie :P jakos ten ubdate nic nie dal [Wyedytowany dnia 11/7/2004 > Marcin]
Napisano 14 Lipiec 200420 l Autor Witam!! Kolejny Update jest jusz za mna :) ocencie to, troche przesadzilem z gruboscia sznurka na ubrania... on suszy ubrania w piwnicy bo \"Pan Grzesiek mu zajal kawalek strychu\" Ocencie, dodalem sznurek, butle z gazem, i regal... dzieki!! Pozdroofka!! KulexY!!
Napisano 14 Lipiec 200420 l Autor Witam!! Kolejny Update jest jusz za mna :) ocencie to, troche przesadzilem z gruboscia sznurka na ubrania... on suszy ubrania w piwnicy bo \"Pan Grzesiek mu zajal kawalek strychu\" Ocencie, dodalem sznurek, butle z gazem, i regal... dzieki!! Pozdroofka!! KulexY!!
Napisano 14 Lipiec 200420 l w opcjach renderingu wlacz 2-sided bo te loftowane obramowania butli troche chyba sa na lewej stronie :D troche by sie tu przydalo GI ale najpierw to wszystko wymodeluj :D
Napisano 14 Lipiec 200420 l Autor te butle takie mialy byc... textura pokryje je dobrze bo jusz probowalem... one nie sa LOFTowane tylko normalnie modelowane... z cylindra... GI wlacze jak wymodeluje... zobaczymy co wyjdzie...
Napisano 21 Lipiec 200420 l Dodaj próbne oświetlenie i texturki bo to do mnie nie przemawia, ale ogólnie spoko, tylko to wiadro jakieś za duże :P
Napisano 21 Lipiec 200420 l skrzynki, sznurki do suszenia, butle z gazem, SANKI... niedługo postawisz tam różowego cadillaka albo słonia :), ale fajnie ci to idzie. czekam na updaty.