slizgi Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 265K face :) i siatka zeby nei bylo :D [Wyedytowany dnia 9-7-2004 > slizgi]
Orion Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 1 256k razem z trawą?? 2 Na dinozaurach się nie znam ale ten dinuś ma jakiś krótkawy ten ogonek 3 Ja rozumiem że to pofałdowanie na klacie to jest ścięgno od nogi
kx Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Orion - tak razem z trawa :) ja juz mowilem ze dinus mi sie podoba :)
slizgi Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 wierz mi Orion ze tyle fotek sie naogladalem, stegozaurow ze ogon jest oki moze to to ujecie kamery :D, a to pofaldowanie to fakt nie mialem choty bawic sie w texturze z meisniami, to troszeczke pomodelowalem je w modelu, a co nie widac ?? :D
SiD Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Spoko dino babino...hehe :D dziwna dla mnei ma mordke ale co tam nie znam sie na takich gadach hehe :D
Salvator Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 heh, popracuj nad tym(np. w wip ;p). lepsza trawka , dziura w brzuchu itp. ale ogólnie fajna pracka, kolorystyka mnie rozwala ;]
sir_Bols Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 co do anatomii dinozaura to ogon wyglada na sflaczaly i glowa jakas taka kacza... lepiej by wygladalo gdyby plynnie przechodzila w korpus... niepotrzebnie tak zaznaczyles szyje... no i za malo plyt kostnych... co do rendera to niewiem co ci poradzic ale wyglada na plastik...
Kris_R Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Ogólnie jest nieźle.... taki jest śmieszny przez brak wykończeń i detali.. wydaje się taki obły.. ale spoko.... Mnie najbardziej razi miejsce łączenia tych płyt z grzbietem i brak łusek... chociaż jakiś bump by się przydał...
Renka Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 a mi sie wydaje ze te \"rogi\" na grzbiecie to wygladaja jak liscie -chyba nie powinny sie tak schodzic na dole ? - acha i na pierwsze wrazebie pomylilam ogon z glowa - a moze juz jest tak pozno :PP
slizgi Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 naogladalem sie tyle obrazkow z segozaurem ze sam juz nie wiem, Salvator- trawka wiem to tylko kilka boxow powielonych moze kiedys shagiem zrobie, ale jaka dziura w brzuchu 8)??, sir_Bols widzisz hmm stegozaur mial szyje :), glowa nie pzrechodzila plynnie w korpus, wez sobie google i wpisz \"stegosaurus\" :), oczywiscei w grafice :) aha za malo plyt kostnych jest ich ok 20 stegozaur wicej nei mial, a ogon nie jets sflaczaly on jets spuszczony na dol bo jets skrecony wokol osi, gdyz bo poniewaz jest w ruchu, jak znajde chwile czasu to Wam tu zapodam rzut z boku gory i przodu ale nie myslcie sobie ze z tecturami :), sam model mam dosc czekania :)
sir_Bols Napisano 10 Lipiec 2004 Napisano 10 Lipiec 2004 slizgi ja wiem ze stegozaur mial szyje... ale widzisz... np dresiarz tez ma szyje a mimo to jego glowa przechodzi plynnie w korpus ;)... moze w przypadku dresiarza to nie wyglada najlepiej ale w przypadku stegozaura tak... no ale to jest finished works wiec nie ma o czym juz gadac...
LISEK Napisano 10 Lipiec 2004 Napisano 10 Lipiec 2004 Za dlugie nogi z tylu... szyja powinna byc grubsza i ogolnie caly korpus masywniejszy... ogon jest w porzadku. Ja wiem bo sie interesowalem :)
slizgi Napisano 11 Lipiec 2004 Autor Napisano 11 Lipiec 2004 z dinami to jest ruznei Wam powiem zalezy z jakiego zrodal kozystacie , stegozauyr raz przedatwiany jest krepy z ciagnacym sie ogonem po ziemi inny raz wysoki tlow ale \"szczuply\" potem jeszcze inaczej wiec na moej to to jest wszystko sprawa umowna ja korzytalem z ksiazki \"Ksiega Dinozaurow\" David Lambert czy cos :)
Rekomendowane odpowiedzi