czaps Napisano 20 Listopad 2011 Napisano 20 Listopad 2011 Hej Kiedy próbuje wyrenderować animację w Houdinim 11 apprentice edition mam problem. Wyskakuje błąd : UT_NetPacket::read: No such file or directory Próbowałem pododawać większość plików startowych Hudego w moim antivirusie Spyware doctor ale to nie pomogło. Nawet przy wyłączonym antywirusie problem ten sam. Co ustawić w Houdinim żeby renderował sekwencje i zapisywał na dysk? pozdro czaps
SYmek Napisano 20 Listopad 2011 Napisano 20 Listopad 2011 Niestety nie znam odpowiedzi, choć ludzie często piszą o tym problemie, w życiu się z nim nie spotkałem. 1) Piszesz bezpośrednio na dysk, czy z mplaya? 2) Możesz odpalić Houdiniego jako Administrator i spróbować jeszcze raz? 3) Próbowałeś renderować z linii komend, działa? 4) Renderuje pojedyncze klatki?
czaps Napisano 20 Listopad 2011 Autor Napisano 20 Listopad 2011 Hej 1) Pliki zapisuje bezpośrednio na dysk w scieżce podanej w "Output picture" 2) Przy odpaleniu jako Admin też ten sam komunikat wyskakuje UT_NetPacket::read: No such file or directory i render staje po kilkunastu procentach 3)Z linni komend jeszcze nie próbowałem 4) Takj , pojedyncze klatki renderuje do Mplayera jako Ip nie działa dzis u mnie stronka SideFx.com bo pewnie tam bym coś znalazł na ten temat. pozdro czaps
Rekomendowane odpowiedzi