groch Napisano 27 Listopad 2011 Napisano 27 Listopad 2011 (edytowane) Hej... To może na początek jakieś szybkie abstrakcyjne szkice, żeby pozwolić wyobraźni popracować. ;) Ostateczna wersja: Miniaturka: Edit1: Ok, wybrałem jeden szkic (lewa kolumna, drugi od dołu), samotny ludzki wynalazek przemierzający mroźne pustkowia Plutona. :P Tak przy okazji, coś się sypie z zawartością posta, po edycji 'zaawansowanej' (np. gdy chcemy zaktualizować miniaturę), dokładniej znikają przerwy między akapitami i obrazkami. Edit2: Edit3: zebrałem trochę materiałów inspiracyjnych. :p Edit4: Edit5: Edit6: Edit8: Edit9: Edytowane 29 Listopad 2011 przez groch
dagomar Napisano 30 Listopad 2011 Napisano 30 Listopad 2011 super pomysł z tymi szkicami abstrakcyjnymi. Fajnie wygląda ten pojazd - taki żuczek ^^ przyznam, że aż się prosi o więcej rysunków i szkiców z wyprawy :) pozdro
groch Napisano 30 Listopad 2011 Autor Napisano 30 Listopad 2011 super pomysł z tymi szkicami abstrakcyjnymi. Fajnie wygląda ten pojazd - taki żuczek ^^ przyznam, że aż się prosi o więcej rysunków i szkiców z wyprawy :) pozdro Dzięki bardzo! Z tym pomysłem ze szkicami abstrakcyjnymi zostałem zainspirowany przez TEN tutorial, który ICE podrzucił w czyjejś teczce. Tak swoją drogą jakiś czas temu zabrałem się za jego tłumaczenie, ale nie miałem motywacji, żeby dokończyć. Tłumaczenie wrzucam TUTAJ.
Rekomendowane odpowiedzi