adek Napisano 5 Grudzień 2011 Napisano 5 Grudzień 2011 W ramach przygotowań świątecznych zachęcam do wymodelowania sobie choinki :) VisCorbel zamieścił na swojej stronie całkiem interesujący tutorial dla programu 3ds max: modelowanie choinki. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2123
FF Napisano 5 Grudzień 2011 Napisano 5 Grudzień 2011 trzeba skopiowac link bo jak sie klika to nie działa
Orzeszek z Gabonu Napisano 5 Grudzień 2011 Napisano 5 Grudzień 2011 Eh... wszędzie te święta, nawet na 3dmax.pl
adek Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Napisano 5 Grudzień 2011 FF: Dzieki. Link poprawiony. Orzeszek: Jakbysmy zamiescili 3 dni przed pewnie nikt nie mialby czasu sie za to zabrac. A efekt koncowy jest calkiem niezly. Tutek nie jest zly.
Orzeszek z Gabonu Napisano 5 Grudzień 2011 Napisano 5 Grudzień 2011 @Adek: Jasne, tak tylko marudzę, bo fanem świąt nie jestem, ale dobry tutorial zawsze się przyda ;)
Dav Napisano 5 Grudzień 2011 Napisano 5 Grudzień 2011 Ja na szczęście mam prawdziwą. Modelować nie muszę. :D
adek Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Napisano 5 Grudzień 2011 Ale znając życie klienci co roku chcą nowe. Ale chyba wtedy jednak stock'i górą.
Rekomendowane odpowiedzi