Inwermitodion Napisano 14 Grudzień 2011 Napisano 14 Grudzień 2011 Witam wszystkich jestem świeżym użytkownikiem wcześniej nie startującym, pozdrawiam i powodzenia
Inwermitodion Napisano 14 Grudzień 2011 Autor Napisano 14 Grudzień 2011 (edytowane) Edytowane 14 Grudzień 2011 przez Inwermitodion
Gemin Napisano 19 Grudzień 2011 Napisano 19 Grudzień 2011 Pomysłowe połączenie, mechaniki z organiką. Rogi są niezłe. Doczepiłbym się do tyłu i chwytu. Ich powierzchnia nie pasuje mi do całości, jest ona zbyt jednolita. Od tyłu wygląda to trochę jak granat ręczny. Moim zdaniem, bardziej pasowałyby subtelniejsze i mniej regularne zmiany, ale to pewnie rzecz gustu. Osobiście podpatrzyłbym prace H.R. Gigera.
Inwermitodion Napisano 20 Grudzień 2011 Autor Napisano 20 Grudzień 2011 Witam Dzięki za budujący komentarz, sama kolba mi samemu faktycznie do końca nie odpowiada niestety chyba już mi na to czasu zbraknie. Ogólnie pracuję nad topo, a później teksturowanie, mam nadzieję że się wyrobie i jeżeli skończe przed deadlinem to może coś jeszcze podłubie. Tak H.R. Giger jest inspirujący, zwłaszcza stosowana przez niego multiplikacjia w poszczególnych elementach jego prac. Pozdrawiam
Plugawiciel Napisano 26 Grudzień 2011 Napisano 26 Grudzień 2011 jak bym miał strzelac z twojej broni ,to ciężko by mi było ją złapac za tą nie dostosowana do ludzi rączkę. No ale jeśli by mi się jakoś udało ,to na pewno wybił bym sobie oko podczas próby celowania ...o te kolce co caly widok z przodu zasłaniają. Zdaję się ze twój problem polega na tym że nie miałeś narysowanego konceptu ,tylko od razu na hura zabrałeś się za modelowanie.
Inwermitodion Napisano 27 Grudzień 2011 Autor Napisano 27 Grudzień 2011 Dziękuje za komentarz zawsze to pomocne tym bardziej kiedy się otrzymuje go od doświadczonego użytkownika forum ;) Właśnie trafiłeś bo raczej nie myślałem że broń ta będzie przeznaczona dla ludzi i precyzyjnego celowania raczej do szybkiej reakcji w bliskim kontakcie, a jak się skończy amunicja to można złapać za lufę i użyć jak średniowiecznej broni. Faktem też jest że koncept był zaledwie zarysem bardziej niesprecyzowanym no i wciąż nie jest, gdyż jak wspominałem wyżej kolba, a tym samym rączka wymaga wypracowania. Jednak mimo przedłużenia terminu nie wiem czy zdążę gdyż topologia na hp niestety krzaczy się mi gdy robię projekcję na lp. Ogólnie rzec biorąc z tego co widzę to większość osób wzorowało się już na gotowym koncepcie więc na swój sposób było to żeby nie mówić „odważne” co ryzykowne, ale wiadomo to już kwestia gustu. Nawet jeżeli bym się nie wyrobił z przyczyn losowych to pewnie później jeszcze dopracuję, a na przyszłość to upust kreatywności zostawię na inny właśnie taki rodzaj konkursu. Pozdrawiam
Inwermitodion Napisano 30 Grudzień 2011 Autor Napisano 30 Grudzień 2011 Witam Załączam siatkę Low Poly Pozdrawiam [/img]"]
Inwermitodion Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Napisano 5 Styczeń 2012 Witam w Nowym Roku Przesyłam Screeny oteksturowanej no już na szybko broni. http://img600.imageshack.us/img600/2326/shipunovminigunsf30.jpg[/img]"] http://img705.imageshack.us/img705/1426/shipunovminigunsf31.jpg[/img]"]
Rekomendowane odpowiedzi