Jasta Napisano 16 Grudzień 2011 Napisano 16 Grudzień 2011 (edytowane) Witam,Jest to mój pierwszy post na forum, także na początek chciłbym się przywitać:)Jest to moja jedna z pierwszych prac w maxie i vrayu więc proszę wszystkich mistrzęw o pomoc:)To jest dopiero wstępna wersja, wiem ze jest za czysty i że jest za mało detali, jednak niedługo się to zmieni.Pozdrawiam Edytowane 16 Grudzień 2011 przez Jasta
MF Napisano 16 Grudzień 2011 Napisano 16 Grudzień 2011 Witam na forum. Wygląda dobrze jak na początki. Jak już dopieścisz tę wersję, potrenuj również różne pory dnia.
Jasta Napisano 16 Grudzień 2011 Autor Napisano 16 Grudzień 2011 Wolałbym raczej usłyszeć co muszę konkretnie poprawić na tym stadium projektu, aczkolwiek dziękuję:)
lukasjogabonito Napisano 16 Grudzień 2011 Napisano 16 Grudzień 2011 Jeśli to twoja pierwsza praca to bardzo udana....co poprawić? przede wszystkim dokończyć wnętrze;) Halogeny za słabo świecą, ogólnie jakieś małe są. Masz jakąś teksture na suficie czy to bugi od ustawień???
Jasta Napisano 16 Grudzień 2011 Autor Napisano 16 Grudzień 2011 Pierwsza to nie, ale jedna z pierwszych:) a sufit to brak tilingu w texturze, który zobaczyłem już po
lukasjogabonito Napisano 18 Grudzień 2011 Napisano 18 Grudzień 2011 Idzie w dobrym kierunku widzę...pokaz lampy z bliska bo sa niezle, tylko cos chyba nie tak z materialem bo powiny sie rozswietlac cale...
Jasta Napisano 18 Grudzień 2011 Autor Napisano 18 Grudzień 2011 Oto i zbliżenie, material w swietle dziennym tak wygląda a robiłem testy nocne i bylo wszystko ok:) oczywiście robiłem je samemu:)
Rekomendowane odpowiedzi