Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ale nerwy, o rany!

No więc tak: koniec roku, czas na podsumowanie mojej dwuletniej nauki. W zasadzie jestem zadowolony, resztę zostawiam Wam.

Jednocześnie chciałbym wszystkim podziękować za te dwa lata(niektórzy byli bardzo pomocni, nie bezpośrednio), liczę na kilkadziesiąt kolejnych, oraz życzyć Szczęśliwego Nowego Roku 2012 !

http://vimeo.com/apaczos/demoreel-2011

[ATTACH=CONFIG]83719[/ATTACH]

Podziękowania dla:

Paweł Łaźniak - for the footage

Jay Ness - for the footage

Edytowane przez ApaczoS

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Ale nerwy, o rany!

I po co się denerwujesz skoro wyszło super, ile siedziałeś nad tą animacją auta ? bo widać że skomplikowane : )

Napisano
  • Autor
ile siedziałeś nad tą animacją auta ?

Dzięki!

Auto to "prawie" polska Arrinera, film:

W sumie 3 tygodnie, 10 ujęć, z czego większość wymagała roto, trackingu, w 3 ujęciach kanion(w sumie 4 ale ostatniego nie liczę bo wyszło makabrycznie), w 6-ciu dodanie dymu. W reelu dodatkowo zrobiłem kompozycję ujęć, które widać.

Napisano

Oooo teraz dopiero zauważyłem że pomagasz przy robieniu silent hill anniversary : ) Gz i powodzenia i pytanko kiedy wyjdzie ten wasz short ?

Napisano
  • Autor

Pierwszy kwartał przyszłego roku przy optymistycznym założeniu:) Robimy to w wolnym czasie a wiadomo jak to jest z wolnym czasem...Czekam teraz na finalny edit i ruszam z kopyta;)

Napisano

fajnie to wyszlo

tak w ogole to wlaczylem tez sobie ten Bergen - Oslo a akurat sluchalem Nomada Nosowskiej i sie super zgralo :)