Napisano 30 Grudzień 201113 l Ale nerwy, o rany! No więc tak: koniec roku, czas na podsumowanie mojej dwuletniej nauki. W zasadzie jestem zadowolony, resztę zostawiam Wam. Jednocześnie chciałbym wszystkim podziękować za te dwa lata(niektórzy byli bardzo pomocni, nie bezpośrednio), liczę na kilkadziesiąt kolejnych, oraz życzyć Szczęśliwego Nowego Roku 2012 ! http://vimeo.com/apaczos/demoreel-2011 [ATTACH=CONFIG]83719[/ATTACH] Podziękowania dla: Paweł Łaźniak - for the footage Jay Ness - for the footage Edytowane 3 Styczeń 201213 l przez ApaczoS
Napisano 30 Grudzień 201113 l Ale nerwy, o rany! I po co się denerwujesz skoro wyszło super, ile siedziałeś nad tą animacją auta ? bo widać że skomplikowane : )
Napisano 31 Grudzień 201113 l Autor ile siedziałeś nad tą animacją auta ? Dzięki! Auto to "prawie" polska Arrinera, film: W sumie 3 tygodnie, 10 ujęć, z czego większość wymagała roto, trackingu, w 3 ujęciach kanion(w sumie 4 ale ostatniego nie liczę bo wyszło makabrycznie), w 6-ciu dodanie dymu. W reelu dodatkowo zrobiłem kompozycję ujęć, które widać.
Napisano 31 Grudzień 201113 l Oooo teraz dopiero zauważyłem że pomagasz przy robieniu silent hill anniversary : ) Gz i powodzenia i pytanko kiedy wyjdzie ten wasz short ?
Napisano 31 Grudzień 201113 l Autor Pierwszy kwartał przyszłego roku przy optymistycznym założeniu:) Robimy to w wolnym czasie a wiadomo jak to jest z wolnym czasem...Czekam teraz na finalny edit i ruszam z kopyta;)
Napisano 31 Grudzień 201113 l fajnie to wyszlo tak w ogole to wlaczylem tez sobie ten Bergen - Oslo a akurat sluchalem Nomada Nosowskiej i sie super zgralo :)