Napisano 13 Lipiec 200420 l Cze, mam do zrobienia dość skomplikowany*** kształt tu jest obrazek: http://mtek.w.interia.pl Nie wiem jakim sposobem to zrobić żeby było w miare szybko i porządnie. Próbowałem skłądać to z pudełek i trójkątów ale wychodziło cienko. Próbowałem tez wycinać obiekt obiektem ale też było nieciekawie. Chciałbym żeby to był tylko jeden obiekt a nie kilka poskładanych. Czy jest jakiś sposób na robienie takich i podobnie skomplikowanych*** obiektów??? ***jak dla mnie :)
Napisano 13 Lipiec 200420 l przerob tutoriala z helpa maxa o postaci lowpoly tego groobasa :D ale przy tym musisz uwazac na techniki ktorych nie mozesz sobie zlekcewazyc takich technik : Poly modelling , welding , exclude + edge + face , beavel , filet i chamfer :D wpisz te chasla w wyszukiwarce w helpie maxa i naucz sie uzywania tych narzedzi a zrobisz to cos w 1 min :D zapewniam to podstawa jesli chcesz sie dalej bawic w maxie :D
Napisano 13 Lipiec 200420 l Mozesz tez poskladac to z \"pudelek i trojkatow\" a potem collapse [F1] jak niewiesz co to i tam masz dokladnie opisane co i jak powodzenia