Napisano 13 Stycze艅 201213 l Sory za tytu艂, ale mam ju偶 tego serdecznie dosy膰 :) ... Znalaz艂em kilka tutoriali, ale wszystkie t艂umaczy艂y to jako艣 od 艣rodka zamiast od pocz膮tku lub te偶 t艂umaczy艂y w ten spos贸b jakby ka偶dy ogl膮daj膮cy by艂 profesjonalist膮. Ja niestety nie jestem, a chcia艂bym zrobi膰 tylko t膮 prost膮 rzecz: Na艂o偶y膰 tekstur臋(kolor, 艣wiat艂o) na bry艂y (tekst tr贸jwymiarowy) i fajnie to zanimowa膰 by przez 5 sekund dos艂ownie to si臋 rusza艂o w jakikolwiek spos贸b. Prosz臋 o pomoc, naprawd臋, bo chcia艂bym w ko艅cu jako艣 zacz膮膰, a do tej pory ca艂y czas mnie wyprowadza艂y z r贸wnowagi nie tyle napotkane problemy, co te "tutoriale" t艂umacz膮ce problemy w spos贸b zagmatwany. Je艣li kto艣 znalaz艂 by chwil臋 czasu by艂bym bardzo wdzi臋czny. Edytowane 13 Stycze艅 201213 l przez Lucek
Napisano 13 Stycze艅 201213 l Autor Prosz臋 zobaczy膰 jak wygl膮da m贸j pasek animacji, a jak ten z tutoriala, niestety autor tam nigddzie nie t艂umaczy jak w艂膮czy膰 taki pasek, tylko 偶e "nale偶y przesun膮膰 na osi czasu", szkoda tylko 偶e na mojej osi 偶aden suwak nie chce si臋 pojawi膰.
Napisano 13 Stycze艅 201213 l Autor Dzi臋ki, aczkolwiek napisa艂e艣 to dok艂adnie po tym jak to zrobi艂em. :)
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto