wharp Napisano 28 Styczeń 2012 Napisano 28 Styczeń 2012 Witam Po bardzo długiej przerwie wrzucam nową prackę. Scena przedstawia młodą kobietę, która przechodząc ulicą zwraca uwagę na małego robota i zadziwiona chce się mu bliżej przyjrzeć. Postać została wymodelowana w zbrushu, reszta w maxie; rendering vray, postpro w ps. Komenty mile widziane. Pozdrawiam
KoMic Napisano 30 Styczeń 2012 Napisano 30 Styczeń 2012 panna skoro, natomiast lewej czesci kadru mogloby nie byc,,, bardzo slabo to wyglada
mirach Napisano 30 Styczeń 2012 Napisano 30 Styczeń 2012 Klimat jest calkiem przyjemny, kolory mi tez sie podobają. Co do uwag to: kobieta wyglada bardzo szczutcznie upozowana, prawie jak manekin, do tego wrazenia doklada sie to jak zgina jej sie ramie w łokciu. Tak jak Komic pisze, lewa strona kadru nie jest juz taka fajna, bardzo brakuje detalu na podstawce na ktorej stoi robot. pozdrawiam
wharp Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Napisano 30 Styczeń 2012 dzięki panowie, cenne uwagi, no niestety z tym zgieciem ręki od poczatku skopałem sprawę i potem już nie mogłem wymanewrować pozdrawiam
olaf Napisano 30 Styczeń 2012 Napisano 30 Styczeń 2012 mi tez panna odpowiada. w postpro dałbyś lepsze włosy i byłoby ekstra. lewa strona jak wyżej.
Rekomendowane odpowiedzi