Napisano 28 Styczeń 201213 l Witam Po bardzo długiej przerwie wrzucam nową prackę. Scena przedstawia młodą kobietę, która przechodząc ulicą zwraca uwagę na małego robota i zadziwiona chce się mu bliżej przyjrzeć. Postać została wymodelowana w zbrushu, reszta w maxie; rendering vray, postpro w ps. Komenty mile widziane. Pozdrawiam
Napisano 30 Styczeń 201213 l panna skoro, natomiast lewej czesci kadru mogloby nie byc,,, bardzo slabo to wyglada
Napisano 30 Styczeń 201213 l Klimat jest calkiem przyjemny, kolory mi tez sie podobają. Co do uwag to: kobieta wyglada bardzo szczutcznie upozowana, prawie jak manekin, do tego wrazenia doklada sie to jak zgina jej sie ramie w łokciu. Tak jak Komic pisze, lewa strona kadru nie jest juz taka fajna, bardzo brakuje detalu na podstawce na ktorej stoi robot. pozdrawiam
Napisano 30 Styczeń 201213 l Autor dzięki panowie, cenne uwagi, no niestety z tym zgieciem ręki od poczatku skopałem sprawę i potem już nie mogłem wymanewrować pozdrawiam
Napisano 30 Styczeń 201213 l mi tez panna odpowiada. w postpro dałbyś lepsze włosy i byłoby ekstra. lewa strona jak wyżej.