Krzyk Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 (edytowane) Witajcie wszyscy! Ostatnio trochę przycichłem w związku z sesją i pracą, ale w wolnym czasie udało mi się coś naskrobać. Wizualizacja jest raczej dla samosatysfakcji, nie jest komercyjna ani reklamująca. Jedynie podobał mi się design Philips'a i to przeważyło nad wyborem wieży. :) Nie owijając bardziej bawełnę, tutaj macie kilka dodatkowych ujęć. Mam nadzieję, że wrażenia będą pozytywne, ale wszelkie słowa krytyki zawsze mile widziane! Some close-ups: Pozdrawiam! Edytowane 31 Styczeń 2012 przez Krzyk
Vega Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 Witam, proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu Galeria 3D. Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy POST. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane).
lukasjogabonito Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 Nie miałem styczności z tym sprzętem także odwzorowania nie ocenię, ale mogę napisać że bardzo przyjemne w odbiorze. Shadery kozak. Wyświetlacz w środku to po prostu zdjęcie?
Dante41k Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 Jak dla mnie to w pełni profesjonalna robota.
Krzyk Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Napisano 31 Styczeń 2012 @Vega: Proszę wybaczyć ;) jak mówiłem, dawno się nie udzielałem i niektóre aspekty uległy zapomnieniu ... yhh. @lukasjogabonito: Dzięki wielkie za ocenę! Cieszę się z pozytywnego odbioru. Wyświetlacz jest zrobiony w Photoshop'ie - zawiera elementy różnych gotowych wyświetlaczy powycinane - a reszta to PS. Szczerze to w 3ds max byłoby to uciążliwe w czasie zrobić... @Dante41k: Wielkie dzięki za opinię - zarówno tak dobre jak te, oraz te równie złe - wspierają mnie do kolejnych prac.
jakubm Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 bardzo fajnie sie prezentuje, az mozna by miec na polce ;)
Rekomendowane odpowiedzi