Mortis Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 Witam Ukończyłem kilka tutoriali więc trzeba się wkońcu za jakiś własny projekt dopiero zaczynam i dlatego wrzucam to na forum żeby poprawiać ewentualne błendy, dlatego będę wdzięczny za każdą ocenę mojej pracy. Działam w 3ds max 2012 a w później będę używał v-ray do renderowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory Napisano 1 Luty 2012 Share Napisano 1 Luty 2012 zapowiada się ciekawie, czekamy na więcej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante41k Napisano 1 Luty 2012 Share Napisano 1 Luty 2012 Też robiłem M4, ale całkiem innaczej podchodziłem do całości. Robisz model zgodnie z jakimś tutorialem czy całkiem sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortis Napisano 1 Luty 2012 Autor Share Napisano 1 Luty 2012 Robię sam chce się nauczyć robić wkońcu samodzielnie w 3ds-e Dodaje następne jpg żeby nie było że nic nie robię ;) trochę mi to pomału idzie bo siedzę tylko wieczorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortis Napisano 2 Luty 2012 Autor Share Napisano 2 Luty 2012 I przechodzimy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortis Napisano 5 Luty 2012 Autor Share Napisano 5 Luty 2012 next Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortis Napisano 5 Luty 2012 Autor Share Napisano 5 Luty 2012 Mam problem: Wie ktoś może jak zrobić gwint na rurce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante41k Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 Ja bym spróbował Bevel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altres Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 Zapowiada się ciekawie z tym że jeśli chcesz dbać o detale to szyny ris wyglądają trochę inaczej, ale i tak jest dobrze, zdjęcie dam ci poniżej, a co do tego gwintu to nie wiem o co ci dokładnie chodzi jeśli o tą wystającą rurkę to jest to forward assist i jest to taki przycisk, nie ma tam gwintu, a jeśli chodzi ci o prowadnicę lufy to i tu nie ma gwintu (a jednak przyjrzałem się i wiem o co ci chodzi nie rób tego ktoś przy robieniu zdjęcia nie dokręcił prowadnicy kolby normalnie tego nie widać), działanie możesz zobaczyć na prezentacji repliki asg. obiecane linki http://glocktalk.com/forums/showthread.php?t=1275932 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi