Napisano 26 Luty 200322 l Mój komputer jest wyposażony w karte graficzna GeForce 2 MX200 64 MB RAM i TV-OUT...i teraz jak zrobić tak,aby w maxie na monitorze sobie modelować a zeby renderowało mi w telewizorze? Czy to musze cos namiesac w Video Output?Czy w ustawieniach ogólnych cos zrobic? Jesli tak sie da w ogole...prose o sczególowa instrukcje jak to zrobic z gory dziekuje !
Napisano 26 Luty 200322 l jak na moj gust to max tu nie ma nic do robory. musisz pomieszać w sterownikach do karty graficznej.
Napisano 26 Luty 200322 l Autor no ale w karcie moge tylko ustawic albo zebym widzial obraz na monitorze i jednoczesnie na telewizorze badz jedna polowke na monitorze i druga na telewizorze...a ja chce zeby mi TYLKO renderowalo na telewizorze....da sie cos zrobic?:(
Napisano 28 Luty 200322 l obawiam sie, ze nic nie mozesz zrobic. wiem ze na sylikonach sa takie mozliwosci (stacje renderujace).
Napisano 3 Marzec 200322 l Rozszerz sobie pulpit w sterach na monitor i TV, ustaw na TV 640x480 albo 800x600, potem włącz maxa, ustaw okno maxa tylko na monitor, wyrenderuj cos, przesun okienko renderowania na TV, zamknij je i max powinien zapamietac ze nastepnym razem jak klikniesz renderowanie to pojawi sie ono na TV. Troche na około, ale chyba to jedyna mozliwosc...
Napisano 3 Marzec 200322 l Autor hmm...dobry pomysl....tylko czy nie bedzie max wolniej chodzil przez to ze bedzie na 2-och obrazach?? wkoncu to karte graf. obiciaza i procek tez troche...?