Pablo Napisano 26 Luty 2003 Napisano 26 Luty 2003 Mój komputer jest wyposażony w karte graficzna GeForce 2 MX200 64 MB RAM i TV-OUT...i teraz jak zrobić tak,aby w maxie na monitorze sobie modelować a zeby renderowało mi w telewizorze? Czy to musze cos namiesac w Video Output?Czy w ustawieniach ogólnych cos zrobic? Jesli tak sie da w ogole...prose o sczególowa instrukcje jak to zrobic z gory dziekuje !
saygon Napisano 26 Luty 2003 Napisano 26 Luty 2003 jak na moj gust to max tu nie ma nic do robory. musisz pomieszać w sterownikach do karty graficznej.
Pablo Napisano 26 Luty 2003 Autor Napisano 26 Luty 2003 no ale w karcie moge tylko ustawic albo zebym widzial obraz na monitorze i jednoczesnie na telewizorze badz jedna polowke na monitorze i druga na telewizorze...a ja chce zeby mi TYLKO renderowalo na telewizorze....da sie cos zrobic?:(
Kuki Napisano 28 Luty 2003 Napisano 28 Luty 2003 obawiam sie, ze nic nie mozesz zrobic. wiem ze na sylikonach sa takie mozliwosci (stacje renderujace).
Pablo Napisano 28 Luty 2003 Autor Napisano 28 Luty 2003 No szkoda....ale dzieki za mile checi i odpowiedzi....;-)
McsEb Napisano 3 Marzec 2003 Napisano 3 Marzec 2003 Rozszerz sobie pulpit w sterach na monitor i TV, ustaw na TV 640x480 albo 800x600, potem włącz maxa, ustaw okno maxa tylko na monitor, wyrenderuj cos, przesun okienko renderowania na TV, zamknij je i max powinien zapamietac ze nastepnym razem jak klikniesz renderowanie to pojawi sie ono na TV. Troche na około, ale chyba to jedyna mozliwosc...
Pablo Napisano 3 Marzec 2003 Autor Napisano 3 Marzec 2003 hmm...dobry pomysl....tylko czy nie bedzie max wolniej chodzil przez to ze bedzie na 2-och obrazach?? wkoncu to karte graf. obiciaza i procek tez troche...?
Rekomendowane odpowiedzi