turas Napisano 3 Luty 2012 Napisano 3 Luty 2012 (edytowane) Witam, będę wrzucał projekty na moją inżynierkę, praca jest na temat FumeFx, a więc zaczynam. Post produkcje zrobiłem w Fusion poprawiłem trochę kolory, dodałem glow. Co myślicie ? Komentarze mile widziane. Pozdrawiam. Edytowane 3 Luty 2012 przez turas
rzubr Napisano 4 Luty 2012 Napisano 4 Luty 2012 Czesc.Wedlug mnie plomien jest nieco kanciasty-jego ksztalty nie przechodza plynnie,zupelnie jakby zbudowany byl z niewielkich plaszczyzn,a moze to po prostu wina moich zmeczonych oczu ? ;) Pozdrawiam!
plasti Napisano 4 Luty 2012 Napisano 4 Luty 2012 za dlugie sa jezyki ognia, zmienialo sie to chyba parametrem boyancy, a w nowych chyba grawitacja, po zatym musi byc lekki dym, kazdemu ogniu towarzyszy przynajmniej lekki dym
turas Napisano 4 Luty 2012 Autor Napisano 4 Luty 2012 OK dzięki za odp. A czy masz jakieś zastrzeżenia co do koloru ?
Grave Napisano 4 Luty 2012 Napisano 4 Luty 2012 OK dzięki za odp. A czy masz jakieś zastrzeżenia co do koloru ? No trochę ciemny ten płomień
piopiowawa Napisano 4 Luty 2012 Napisano 4 Luty 2012 No trochę ciemny ten płomień zdradź jaki jest zamysł pracy? co planujesz odkryć/napisać więcej o tym pluginie? pozatym co wiadomo i jak działa
turas Napisano 4 Luty 2012 Autor Napisano 4 Luty 2012 (edytowane) Ciężko w pracy inż odkrywać amerykę :) Sama praca to tak na prawdę krótkie opisy w jaki sposób doszedłem do takiego efektu, wytłumaczenie za co dany parametr odpowiada itp. ,ale mam zaplanowane kilka animacji które chciałbym zrobić, tutaj coś na wzór. Bym zapomniał tornado jeszcze :D Edytowane 4 Luty 2012 przez turas
Rekomendowane odpowiedzi