Napisano 6 Luty 201213 l Wizualizacje 3D dla łódzkiej grupy projektowej. Małe info: Rozbudowa hotelu z restauracją w Sieradzu. W zakresie rozbudowy przewidziano nową salę bankietowo-konferencyjną na 150 osób, grill zewnętrzny oraz plac zabaw. Część dobudowana została połączona z częścią istniejącą poprzez szklaną oranżerię. Powierzchnia rozbudowy ok 410 m2. Tak jak przy ostatniej wizce którą dodałem, tutaj też przejąłem projekt, sporą część obiektów otrzymałem gotową, kilka rzeczy od siebie + poprawa materiałów, światło i render. Mam nadzieję, że się podoba ;) Pozdrawiam!
Napisano 10 Luty 201213 l Autor Może faktycznie troszkę się zlewa, ale to też było spowodowane preferencjami projektantów odnośnie "ładnego obrazka", niedługo bede robić swoj własny projekt architektoniczny i tam na wizkach napewno wezmę to pod uwagę ;) soft oczywiscie 3ds + vray. Pozdrawiam!
Napisano 24 Luty 201213 l faktycznie jakoś blado:), tynki mogły być bardziej widoczne . Wnętrze ok. Najsłabszy kadr z instalacją dla dzieciaków, może za dużo kostki :)