loko Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 (edytowane) Siemanko, wiem ze pare lazienek juz widziało to forum ale moze nic sie nie stanie jak jeszcze ja zamieszcze swoją :D Mile widziane konstruktywne komentarze. Rano bedą nastepne ujęcia Pozdrawiam Edytowane 14 Październik 2012 przez loko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 ta miska na podłodze wygląda jak wklejona, żadnego cienia ani nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 ta po prawej tez nie za specjalnie pocieniowana ;) Podoba mi sie przestrzeń (ujecie), wygląda jak naturalna łazienka ze zdjęcia, tak jak bym tam wszedł i cyknął fotkę. Material deski (blatu) po prawej niespecjalny i reszta 'drewna' tez taka 'bezshaderowa', ale klimat lazienki jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wombasia Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 na drugim ręcznik się świeci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loko Napisano 14 Październik 2012 Autor Share Napisano 14 Październik 2012 Nowe ujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozo Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 Weź w color mapping burn value skręć trochę, bo przepalasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPająk Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 Witam, Bardzo trudno stwierdzić, żeby było coś tu dobrego i interesującego. Materiały, oświetlenie, ujęcia, projekt - bardzo słabo. Ale jeśli się Pan nie podda to któregoś dnia na pewno zrobi Pan coś bardziej!. Co do Pańskiej strony, zdecydowanie za długo się ładuję - całkowicie zniechęca to do przejrzenia... Życzę powodzenia i wytrwałości MarcinP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi