loko Napisano 7 Luty 2012 Napisano 7 Luty 2012 (edytowane) Siemanko, wiem ze pare lazienek juz widziało to forum ale moze nic sie nie stanie jak jeszcze ja zamieszcze swoją :D Mile widziane konstruktywne komentarze. Rano bedą nastepne ujęcia Pozdrawiam Edytowane 14 Październik 2012 przez loko
FF Napisano 8 Luty 2012 Napisano 8 Luty 2012 ta miska na podłodze wygląda jak wklejona, żadnego cienia ani nic.
Gość Chrupek3D Napisano 8 Luty 2012 Napisano 8 Luty 2012 ta po prawej tez nie za specjalnie pocieniowana ;) Podoba mi sie przestrzeń (ujecie), wygląda jak naturalna łazienka ze zdjęcia, tak jak bym tam wszedł i cyknął fotkę. Material deski (blatu) po prawej niespecjalny i reszta 'drewna' tez taka 'bezshaderowa', ale klimat lazienki jest.
Mozo Napisano 14 Październik 2012 Napisano 14 Październik 2012 Weź w color mapping burn value skręć trochę, bo przepalasz.
MPająk Napisano 14 Październik 2012 Napisano 14 Październik 2012 Witam, Bardzo trudno stwierdzić, żeby było coś tu dobrego i interesującego. Materiały, oświetlenie, ujęcia, projekt - bardzo słabo. Ale jeśli się Pan nie podda to któregoś dnia na pewno zrobi Pan coś bardziej!. Co do Pańskiej strony, zdecydowanie za długo się ładuję - całkowicie zniechęca to do przejrzenia... Życzę powodzenia i wytrwałości MarcinP
Rekomendowane odpowiedzi