Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Prezentuję ostatni projekt mieszkania ok 65m2 w Szczecinie.

Ściany oddzielające kuchnie i korytarz od salonu zostały rozebrane,

totalna zmiana kanalizacji w łazience i kilka nowych ścianek na szafy wnękowe.

Pralka w zabudowie pod piecem, szafki nad geberitem i za lustrem w korytarzu.

Edytowane przez przemone

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

strasznie irytuje mnie fakt że rozdzielasz projekt jednego mieszkania na 4 tematy! po co tak zaśmiecać forum! no i w jednym wątku jest rzut ale na drugim już nie... projekt wydaje się w porządku a co do rendenderów strasznie gryzie mnie te mapowanie sofy (na twoim miejscu zmienił bym teksture) no i te "plakaty" na oknach (prześwietlił byś trochę te widoczki za odknem :)

Napisano

Avatar mi jakoś tu nie pasuje ,w 2-ce nieco świecą klamki a 5-ce chyba horyzonza oknami coś nie gra ale to IMHO ...

Napisano
  • Autor

W jednym wątku można max 5 plików załączyć dlatego są podzielone, klamka jest po prostu nie oteksturowana i trochę świeci :(

Poza tym to jest dział związany z architekturą a nie złotą galerią renderów ale i tak dzięki za uwagi :)

Napisano

tak tylko załączniki nie muszą służyć fo pokazywania pracy, a jednak miło jest oglądać całą koncepcję architektoniczną mieszkania w całości. problem załączników można zwyczajnie ominąć używając chociażby imgur.com czy jakiej kol wiek innej strony w tym charakterze i powklejać linki typu [ URL=XXXXXXXX[ /IMG ][ / URL ]

taka rada na przyszłość:) wygodniej i przyjemniej się ogląda tak przedstawiony projekt

Napisano

nieźle wygladają rolety rzymskie - dla mnie rewelacja, a kanapa faktycznie materiał tak se no i strasznie dominuje w dole renderów.

bardzo zgrabna aranżacja przyjemna monochromatyczna kolorystyka, jedynie razi mnie "fototapeta" na scianie pod telewizorem - kompletnie nie pasuje. pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Klient mieszkał przez pewien okres w usa i wrzuciłem times square jako akcent ale skończy się na czarno białej panoramie i faktycznie tonalnie będzie grało z całością.Przy kuchni są stare fotki central parku a co do narożnika faktycznie texturę sam tuningowałem z marnym efektem :( Dzięki za komentarze.

Napisano
  • Autor
tak tylko załączniki nie muszą służyć fo pokazywania pracy, a jednak miło jest oglądać całą koncepcję architektoniczną mieszkania w całości. problem załączników można zwyczajnie ominąć używając chociażby imgur.com czy jakiej kol wiek innej strony w tym charakterze i powklejać linki typu [ URL=XXXXXXXX[ /IMG ][ / URL ]

taka rada na przyszłość:) wygodniej i przyjemniej się ogląda tak przedstawiony projekt

Dzięki za info też miałem zamiar wrzucić to jako całość ale nie byłem w stanie ale następnym razem.. :)

Napisano
  • Autor

Dzięki, niestety nie ale model jest prosty dobrą texturę z bumpem miałem dlatego ciekawie się pomarszczyła :)