Napisano 12 Luty 201213 l Zbliżające się Walentynki nie pozostawiły mi wyboru. Temat na wskroś romantyczny. Przedstaw popularny motyw partnerów, przyjaciół a nawet antagonistów. Konwencja do wyboru, w zależności od preferencji, upodobań lub uczyć Szanownych Twórców. Inspiracje: - Batman i Robin - Holmes i Watson - Alien i Predator - Alvin I Wiewiórki - Han Solo i Chewbacca etc. etc. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. UWAGA! NOWY TERMIN! ZAKOŃCZENIE SESJI: 24.02.2012 godz. 23:59. SONDA: od 25.02 do 27.02 (3 dni) Edytowane 18 Luty 201213 l przez badfood
Napisano 18 Luty 201213 l Autor Wydawało się, że raczej lekki. Szybki rzut oka na kulturę popularną i nie tylko, ukazuje nam całą menażerię bohaterów, którzy nie rozwinęliby skrzydeł bez partnera bądź antagonisty. Mellon trafił w samo sedno. Zdaje się na Waszą opinię. Może wydłużenie terminu lub zmiana tematu? Oczywiście, za pozwoleniem Mellona i oraz potencjalnych użytkowników.
Napisano 18 Luty 201213 l Autor Dobra. Przedłużamy do następnego piątku. 1,5 godziny na pracę aktualne. Tylko niech nikt nie rysuje Kate i Williama!
Napisano 23 Luty 201213 l :P wiem ze za bardzo rysowanie mi nie wychodzi, ale mam nadzieje ze ktoś rozpozna tych panów:D
Napisano 25 Luty 201213 l Autor Zgłaszanie prac zakończone. To nie był wodospad prac, ale głosowanie za chwilę zawiśnie.
Napisano 26 Luty 201213 l Zmontuj pan sonde i kończmy z tym, bo trwa to już zbyt długo, a nowe. ciekawe tematy czekają.
Napisano 28 Luty 201213 l Autor Przepraszam za zwłokę - musiałem wyjść z dżoba. Dziękuję za głosy. Nowy temat już wisi. Mam nadzieję, ze wygra najlepszy (czyli ktoś inny):)