Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Cze艣膰 Wszystkim,

jako, 偶e robi臋 sporo ostatnio na hard surface stwierdzi艂em, 偶e to b臋dzie wspania艂y moment na wymodelowanie mojego ulubionego samochodu. Postanowi艂em dzieli膰 si臋 post臋pami prac na forum z powodu mojej cudownej u艂omno艣ci na temat czegokolwiek zwi膮zanego z konstrukcj膮 samochod贸w. Okaza艂o si臋 niestety, 偶e do tego modelu niema 偶adnych blueprint贸w. Cz臋sto musz臋 zgadywa膰 ze zdj臋膰 z perspektywy, albo rysowa膰 w photoshopie, pr贸buj膮c odgadn膮膰 my艣l konstrukcyjn膮 projektant贸w. Szcz臋艣liwie odkrywanie tego modelu zrobi艂o si臋 艣wietn膮 zabaw膮 i fajnym wyzwaniem:)

Mam nadziej臋 na lekk膮 pomoc i wasze wprawne oko jako 偶e to m贸j drugi samoch贸d w 偶yciu modelowany i troch臋 odkrywam tym Ameryk臋.

Docelowo chc臋 ten model pobrudzi膰, podniszczy膰 i steampunkowo-zmadmaxowa膰. Niekt贸re cz臋艣ci r臋cznie przesuwam, bo r臋cznie by艂y dopasowywane oryginalnie.

Materia艂y chwilowe w wi臋kszo艣ci prawdopodobnie, daj臋 kolor 偶eby wszystko by艂o dobrze widoczne.

10685605.png

74539402.png

r4wf.png

r301.png

13246997.png

r5wf.png

Edytowane przez kotisded

• Odpowiedzi 4
  • Wy艣wietle艅 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No no, wygl膮da 艣wietnie.

Zapowiada si臋 super model.

B臋d臋 ch臋tnie zagl膮da艂, to w ko艅cu pi臋kny okres i pi臋kne samochody... :)

Napisano
  • Autor

Hej, updejt.

Rejestracja na specjalne 偶yczenie mojej pi臋knej, przez kt贸r膮 plik ma 666 kb, co艣 mroczny si臋 zaczyna robi膰 ten projekt.

Opony ju偶 do wersji rozwalonej. Jeszcze chwil臋 b臋dzie trzeba nad nimi posiedzie膰.

70737509.jpg

Edytowane przez kotisded

Napisano
  • Autor

Hej, troch臋 mniej czasu mia艂em ostatnio. Zacz膮艂em wn臋trze robi膰 zostawiaj膮c troch臋 ty艂 jeszcze rozgrzebany. Ci臋偶ko idzie, ma艂o zdj臋膰 jest w sieci, sporo musz臋 zgadywa膰. Narazie drzwi tylne, zabrak艂o popielniczki.

Render + pierwszy shader test na turntable.

http://img585.imageshack.us/img585/1712/5b8v.mp4

.

drzwiq.jpg

Edytowane przez kotisded

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci