gibek Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 Witam czy ktoś wie jak za importować obiekt do cienemy 4D ? dokładnie chodzi mi o to że mam zrobiny obiekt w jednym pliku.c4d i drugi obiekt.c4d i chciałbym do tego pierwszego dodać ten 2 żebym nie musiał od nowa robić . P.S - Jak trzymam lewy przycisk myszy i upuszczam na ten mój projekt to otwiera sie nowy projekt a ja bym chciał dodać do starego ( już wcześniej istniejącego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibek Napisano 1 Marzec 2012 Autor Share Napisano 1 Marzec 2012 gdyby do końca nie było to zrozumiałe to napiszcie to postaram sie jeszcze innaczej wytłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 Otwierasz plik c4d do którego chcesz dodać inny obiekt z cinemy i robisz tak: File --> Merge i wybierasz plik który chcesz dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibek Napisano 1 Marzec 2012 Autor Share Napisano 1 Marzec 2012 Dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi