flesz_gordon Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 witam popelnilem pojazd :)- tydzien zycia mi zabral, przy kolejnej furze poczytam jakies tutoriale render to maja5 mental ray co o tym myslicie?
Cug Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Mi sie podoba, tylko ze ja sie nieznam na samochodach. Widac pare drobnych niedociagniec przy modelowanie ale jest dobrze. tylko poprak kadrowanie pierwsze trzy jeszcze moga byc ale ostatni koniecznie musisz poprawic.
Piotr Dobosz Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Swietny model i swietny samochod:) w czym go robilas? w editable poly?
Beatou Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Fajny samochód ;] Lepszego bym nie zrobił... no ale jest kilka niedociągnięc... widać pewne zakrzywienia na karoserii i przy oknach... poza tym nie podobają mi sie odbicia na oknach i na lakierze... to chyba tyle. Poza tym wypas. Ile czasu Ci to zajęło?? Powiedz coś więcej jak i na czym to robiłeś... pozdr, Beatou
flesz_gordon Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Napisano 18 Lipiec 2004 :) jak napisalem męczylem go kolo tygodnia, faktycznie znalazlo by sie kilka baboli wszystko jest na polygonach
Gość User190 Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Oooo fuck - wygląda trochę jak lo-poly :/ Nie podoba mi się - modeling nawet ok, ale zupełny brak jakiejkolwiek kompozycji i oświetlenia w finalnych, dodać należy niezbyt ciekawych, ujęciach.. razi trochę fota jako tylne światła... ogólnie praca niezbyt udana - może wypadałoby poświęcić więcej czasu na dopracowanie wszystkich niedociągnięć??
flesz_gordon Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Napisano 18 Lipiec 2004 tylne swiatla to nie fota..hmm- tak wygladaja? uwagi przyjalem do wiadomosci :)
Predator Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 witam i pozdrawiam :) nad lakierkeim moglbys troszeke popracowac. Otoczenie tez moglo by inaczej wygladacx co do samego modelu niemam zastrzezen ladnie wymodelowany :) gratulacje .!! :)
Rekomendowane odpowiedzi