Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Na wstepie przepraszam ze zamiescilem to tu ,ale do dzialu hardware malo kto zaglada, jezeli jest to zbyt duzym nietaktem natychmiast usune ten post.

problem:

Gdy podlaczam tablet w gornym lewym rogu ekranu pojawia mi sie rysunek myszki z niebieskim klawiszem , a za chwile kursor ucieka mi w to miejsce. Uniemozliwia mi to rysowanie , Pls help.

Dziekuje , pozdrawiam i przepraszam;]

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

e-e , to nie ma nic wspolnego z bateria bo dalej jest to samo.jest jeszcze jeden ciekawy objaw;] Kursor ucieka tylko wtedy jak podniose piorko ponad tablet , tak ze go juz nie wykrywa(czyt:za wysyko)

Napisano

U mnie cuda dzialy sie zawsze, gdy siadala bateria. Po wymianie bylo ok.

Napisano

hm jak jak kupowalem swojego pentagram`a o'pen xl`a (ktorego mam do dzis) to sie pytal typek czy mam xpka. Akurat mialem wtedy 2000 takze olalem. Ale ponoc cos z nimi jest nie tak pod xp. Jak ja kupowalem swojego to typek przedemna oddawal swojego pentagrama bo mowil ze mu nie dziala pod xp. Co prawda bateria tez moze byc ale np jak mi sie bateria konczy to nie dzialaja w ogole przyciski na piorku i trzeba bardzo blisko powierzchni tabletu smigac. Teraz mam XP i jest wszystko ok ale moze nowe sterowiniki Ci pomoga. Moze tez nowe sterowniki do USB ?

Napisano
  • Autor

Faktycznie to moze byc cos ze sterownikami albo z usb , bo mysze tez mam na usb.Poszukam sterownikow , dzieki!

p.s.

A wczesniej na xpeku mi sie nic nie dzialo

Napisano

To problem windowsa chyba. Jak pracowałem na pent tez uciekał i dodatkowo działało to jak Alt+F4. Polecam tez sprawdic czy nie maszczasem acrobata 6 wczesniej uruchamianego, bo u mnie własnie on powodował te cuda :)

Napisano
  • Autor

tiger !! jak reka odjal. Skasowalem readera i jest wszystko dobrze. Dzieki :]