Napisano 15 Marzec 201212 l Hejka, wizualizacja małego kącika do czytania:) tak małego że zrobiłem tylko jeden render:P najwięcej zabawy miałem z książkami jest ich ok 420:P Zapraszam do komentowania:D soft: 3dmax 2009 + Vray + Ps
Napisano 16 Marzec 201212 l No no jestem pod wielkim wrażeniem podłoga za bardzo się świeci wyglada jagby ktoś wylał na nią wodę,ale książki, rzeczy na półkach bardzo mi się podobają, świetne oswietlenie mógłbys coś wiecej o nim powiedzieć, czym świecone? Edytowane 16 Marzec 201212 l przez thecrev
Napisano 16 Marzec 201212 l Ładne to to wyszło :) gdyby nie woda na podłodze i brak szyby było by piękne :) szacun za książki ;D
Napisano 16 Marzec 201212 l jak zrobiłeś takie białe ściany.To Szop pracz, czy jakiś specjalny materiał vraya? ps. chciałbym mieć takie okno... i ten widok.
Napisano 16 Marzec 201212 l Autor Dzięki za komentarze:D 09121986: miałem nadzieje że brak szyby przejdzie niezauważony:P miałem z nimi problem, w następnych wizkach będzie lepiej:D thecrev: oświetlenie jest tradycyjne vraysun + vraysky i vraylight w oknie, troche nad tym siedziałem bo meble są białe i nie chciałem za bardzo przepalić. Podłoga mi sie taka podobała wiec została (świeżo myta:P) Chrupek3D: to zwykły jasny vraymtl bez żadnych specjalnych ustawień:D
Napisano 16 Marzec 201212 l Tło nie pasuje do ustawienia zrodla swiatla :) dlatego robi wrazenie podswietlonego obrazu niz tla... brzozy powinny byc raczej w cieniu, a nie mocno oswietlone , tak sadze;)
Napisano 16 Marzec 201212 l Podoba mi się:) dla mnie podłoga jest jak najbardziej ok. Brak szyby od razu rzuca się w oczy:P
Napisano 16 Marzec 201212 l Autor Jacob: nie wiem co poradzić na tą szybę? dlatego tak zostawiłem, może z czasem znajdę sposób na szybę bo dotychczasowe próby były kiepskie:P
Napisano 17 Marzec 201212 l zrobiłeś takie wnętrze a nieumiesz zrobić szyby? Co ci nie leży może masz coś z materiałem pokaż go to może coś doradze.
Napisano 17 Marzec 201212 l Moze ustaw reflect na biały kolor, refl. glossiness 0,98 i pokręć fresnel reflection (fresnel IOR)
Napisano 17 Marzec 201212 l Bardzo fajna praca. Jedyne co już wymienione; podłoga. Również trochę dziwnie wygląda mapa w oknie- ``perspektywa leci``
Napisano 19 Marzec 201212 l wszystko na ogromny plus oprócz podłogi, ona mi jakoś tutaj nie pasuje :D