gregory Napisano 15 Marzec 2012 Share Napisano 15 Marzec 2012 Hejka, wizualizacja małego kącika do czytania:) tak małego że zrobiłem tylko jeden render:P najwięcej zabawy miałem z książkami jest ich ok 420:P Zapraszam do komentowania:D soft: 3dmax 2009 + Vray + Ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 (edytowane) No no jestem pod wielkim wrażeniem podłoga za bardzo się świeci wyglada jagby ktoś wylał na nią wodę,ale książki, rzeczy na półkach bardzo mi się podobają, świetne oswietlenie mógłbys coś wiecej o nim powiedzieć, czym świecone? Edytowane 16 Marzec 2012 przez thecrev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 Ładne to to wyszło :) gdyby nie woda na podłodze i brak szyby było by piękne :) szacun za książki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 jak zrobiłeś takie białe ściany.To Szop pracz, czy jakiś specjalny materiał vraya? ps. chciałbym mieć takie okno... i ten widok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory Napisano 16 Marzec 2012 Autor Share Napisano 16 Marzec 2012 Dzięki za komentarze:D 09121986: miałem nadzieje że brak szyby przejdzie niezauważony:P miałem z nimi problem, w następnych wizkach będzie lepiej:D thecrev: oświetlenie jest tradycyjne vraysun + vraysky i vraylight w oknie, troche nad tym siedziałem bo meble są białe i nie chciałem za bardzo przepalić. Podłoga mi sie taka podobała wiec została (świeżo myta:P) Chrupek3D: to zwykły jasny vraymtl bez żadnych specjalnych ustawień:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 Tło nie pasuje do ustawienia zrodla swiatla :) dlatego robi wrazenie podswietlonego obrazu niz tla... brzozy powinny byc raczej w cieniu, a nie mocno oswietlone , tak sadze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacob Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 Podoba mi się:) dla mnie podłoga jest jak najbardziej ok. Brak szyby od razu rzuca się w oczy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory Napisano 16 Marzec 2012 Autor Share Napisano 16 Marzec 2012 Jacob: nie wiem co poradzić na tą szybę? dlatego tak zostawiłem, może z czasem znajdę sposób na szybę bo dotychczasowe próby były kiepskie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 17 Marzec 2012 Share Napisano 17 Marzec 2012 zrobiłeś takie wnętrze a nieumiesz zrobić szyby? Co ci nie leży może masz coś z materiałem pokaż go to może coś doradze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory Napisano 17 Marzec 2012 Autor Share Napisano 17 Marzec 2012 hehe zdarza się, i troche mi sie nie chciało juz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 17 Marzec 2012 Share Napisano 17 Marzec 2012 Moze ustaw reflect na biały kolor, refl. glossiness 0,98 i pokręć fresnel reflection (fresnel IOR) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybak173 Napisano 17 Marzec 2012 Share Napisano 17 Marzec 2012 Bardzo fajna praca. Jedyne co już wymienione; podłoga. Również trochę dziwnie wygląda mapa w oknie- ``perspektywa leci`` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walczykk Napisano 19 Marzec 2012 Share Napisano 19 Marzec 2012 wszystko na ogromny plus oprócz podłogi, ona mi jakoś tutaj nie pasuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi