rybak173 Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 (edytowane) Jak zwykle w prace poszedł Max, VRay i Ps dla kolorków i dof`a. Sporo się nauczyłem robiąc tą pracę, zwłaszcza jeżeli chodzi o kompozycję. Osobiście jestem bardzo zadowolony z rezultatu, mam również cichą nadzieję, że i wam przypadnie do gustu. Bardziej artystyczny render. Mnóstwo frajdy :D [ATTACH=CONFIG]85129[/ATTACH] Edytowane 16 Marzec 2012 przez rybak173 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowok Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 Nie bardzo się na tym znam, ale brakuje mi tu chyba kaustyki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybak173 Napisano 16 Marzec 2012 Autor Share Napisano 16 Marzec 2012 Fakt brakuje, jednak moim zdaniem pozbawiając grafikę kaustyki uzyskałem bardziej plastyczny render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 No nie wiem czy to dobrze właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi