gibek Napisano 16 Marzec 2012 Napisano 16 Marzec 2012 Witam chciał bym zrobić sobie w Cinemie 4D taką sciane jak mają w studiach nagraniowych . Mógł by mi ktos poradzić jak to zrobić jakoś naprowadzić bo nie mam pojęcia jak siędo tego zabrać ;/
BLADE Napisano 16 Marzec 2012 Napisano 16 Marzec 2012 Ja bym wymodelował kawałek uwypuklenia tak by się łączyło z kolejnym i zadziałał array'em.
gibek Napisano 16 Marzec 2012 Autor Napisano 16 Marzec 2012 a mógł byś jakieś screny zrobić bo nie wiem jak zrobić wypuklenia ;/
BLADE Napisano 16 Marzec 2012 Napisano 16 Marzec 2012 nie mógłbym bo miniatura którą pokazałeś jest za mała by cokolwiek na jej podstawie zrobić. Z tego co widze to nie jest trudna rzecz do zrobienia.
gibek Napisano 16 Marzec 2012 Autor Napisano 16 Marzec 2012 dałem taką miniaturke jak by ktoś jakimś cudem nie wiedział jak wygląda ściana w studo nagraniowym , zdaje sobie że to może jest prosta sprawa ale ja mam krótki staż z C4D . i nie wiem jak zrobić wypuklenia podobne do tych w studiach
Rekomendowane odpowiedzi